Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
7 nov.

Als creatieveling naar Kreadoe!

Afgelopen vrijdag was het dan zover. Kreadoe kon voor ons, voor mij en voor Jill, beginnen! Eerst begon voor mij de reis uit het hoge Noorden. Rond hetzelfde moment begon voor Jill, mijn vriendin, de reis uit het verre Zuiden. Ik zie haar eigenlijk bijna nooit omdat het heel ver reizen is om gewoon even leuk af te spreken. Kreadoe was een perfect moment om af te spreken. We kwamen gelukkig beiden ongeveer tegelijkertijd aan in Utrecht, wat ook wel fijn is. De pret kon beginnen!

Twee creatievelingen naar Kreadoe

We zijn allebei dames die het leuk vinden om creatief bezig te zijn, dus een creatieve beurs leek ons dan ook leuk om eens er naar toe te gaan. Kreadoe it is. Of… nu eigenlijk nog maar ‘it was’. Het is inmiddels alweer een paar dagen geleden, jammer genoeg haha. We waren beginnen en we wisten eigenlijk niet waar we moesten beginnen. Er waren zoveel stands met zoveel spullen dat het bijna onmogelijk was om precies te weten waar alles was.

Aan het einde van de middag waren we wel blij en voldaan weer teruggekeerd naar de treinen, want we hebben beiden diverse spulletjes gekocht zoals clear stamps (eentje met Friese woorden! Een goed begin voor mijn integratie in Friesland volgend jaar haha), een puzzel, ja-ja een haakset en meer. We hebben ook twee leuke workshops gedaan. De eerste workshop hebben we gewerkt met foam clay. Een grappig dingetje, het is eigenlijk een soort klei dus, maar net wat anders. Je hoeft hem ook niet in de oven af te bakken, dus dat maakt het eenvoudig. De tweede workshop hebben we gewerkt met Posca stiften, we hebben beiden vaasjes gevierd met een boel kleur. Ook Posca stiften waren leuk om mee te werken. Als ik moet kiezen tussen het ene en de andere, dan zou ik toch kiezen voor foam clay. Toch meer mijn ding, volgens mij haha.

Ik heb in ieder geval naast alle andere leuke dingen (zie foto bovenaan) 10 hele leuke rolletjes washi-tape bemachtigd. Die kan weer mooi in het systeem worden opgehangen wat Wietse voor mij heeft gemaakt. Alleen… hij moet wel deze week nog een nieuwe voor me maken. Gelukkig had hij dat al aan me beloofd ergens vorige week, hahaha! Dus… Wietse? 😉


Reacties

Er zijn nog geen reacties.