Lees je mee?

Soms zijn er verhalen die niet vergeten mogen worden. Daarom heeft Sproetjespost ook een aparte blogpagina waarop diverse verhalen gedeeld worden. In principe deel ik zelf mijn verhalen, maar soms kan het eens gebeuren dat ik een gastschrijver vraag om een blog te schrijven en te delen. De kern van deze pagina richt zich op het welbekende ‘sharing is caring’.

Een uitdaging op z’n tijd

Uitdagingen kunnen voor geluk zorgen, zeker wanneer blijkt dat je deze uitdagingen met succes kunt voltooien. Mijn grootste uitdaging werd een geluk en mijn nieuwste uitdaging is een proces.

Lees meer »

De knop om zorgt soms voor geluk

Soms word je ineens voor het blok gezet. Je bent gevallen en tijdens het opstaan val je veel dieper. Het gat lijkt immens groot en nu heb je geen idee meer hoe je eruit komt. Je raakt in de war. Je raakt gefrustreerd. Je bent verdrietig. Misschien wel boos of zelfs woedend. Hoe kom je er dan uit?

Lees meer »

Perfect imperfect of imperfect perfect?

In hoeverre is perfectionisme fijn? Soms heb ik het idee dat dit me weleens belemmert in mijn dromen, maar perfectionisme geeft mij ook een gevoel van rust. Perfect imperfect of imperfect perfect? Wat zeg jij?

Lees meer »

Wanneer vallen leren wordt

Soms moet je eerst heel hard vallen om weer verder te kunnen komen. Maar wat als je bang bent om te vallen? En nog banger bent voor het feit dat je misschien niet meer op kunt staan?

Lees meer »

2022 © Sproetjespost