Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Challenge MIMU: Het resultaat

Wauw, het lijkt nog maar ZO kort geleden dat het 1 januari was. Maar het is alweer 1 februari en dat betekent dat het tijd is om terug te blikken, want we deden natuurlijk een supertoffe challenge: MIMU. Minder In, Meer Uit.

Ik laat eerst even een foto zien voordat ik vertel hoeveel dingen er bij ons weg (zijn) (ge)gaan! Ik ben in ieder geval trots, want ik had nooit verwacht dat ik dit aantal zou bereiken 😀

WAUW! Dit is toch wel heel erg veel zo 🙂
(Mijn zwarte letterbord gaat absoluut niet weg hoor 😉 )

Als je dit alleen al ziet, dan kan ik toch echt wel trots zijn op het resultaat. Want laat ik nu eens tellen hoeveel dingen ik precies heb verzameld (met Wietse – waarvan ik toch echt het grootste deel heb gedaan, haha).

WAUW!

Het is veel meer dan ik had verwacht van te voren. Ik heb namelijk 168 dingen verzameld. De helft ging linea recta de prullenbak in. De andere helft gaat naar de kringloop of is al aan sommige mensen weg gegeven! WAUW. Ik ben zó trots en ik denk dat ik dit daarom echt nog wel vaker wil gaan doen.

Ik zou trouwens ook zo min mogelijk nieuwe dingen aanschaffen, want het heet ook Minder In. Dat is net niet helemaal gelukt, maar ik heb wel veel minder gekocht dan ik normaal zou doen. Dus daar ben ik ook weer trots op. Wel zijn er drie (kleine) uitgaven geweest waar ik mee had kunnen wachten, maar ach. Zoals ik al zei: ik heb véél minder gekocht dan ik normaal had gedaan.

Heb jij meegedaan met de challenge? Hoeveel dingen heb jij weggedaan? (dit mag ook een schatting zijn)

Sofie

Hoi, ik ben Sofie van Sproetjespost. Ik ben doof en gek op taal. Als taalliefhebber was het oprichten van Sproetjespost een logisch vervolg. Het online plaatsen van artikelen zie ik als een vorm van digitale post, in combinatie met mijn sproetjes kwam ik zo uit op de naam van mijn blog. Op Sproetjespost vind je mijn liefde voor het schrijven terug. De artikelen worden verdeeld onder vier pijlers: Persoonlijk, Lifestyle, Mindfulness en Deafinitely. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.