We zijn alweer twee weken verder, maar mijn tweede weekoverzicht staat voor jullie te shinen! Deze week stond voor mij een beetje in het teken van verkopen, nadenken en doen.

Maandag

Vandaag een dagje uitzieken, want ik werd helaas ziek wakker. Ik heb fijn veel kunnen slapen, ook overdag. Voor mij was dat toch echt een teken dat ik ziek was. Ik heb overigens wel mijn o zo fijne dekbed (lees: tweepersoons natuurlijk) gesleept naar de hoekbank om daar verder te chillen. Daarnaast ontdekte ik een hele leuke app, waar ik jullie later meer over ga vertellen 🙂

Dinsdag

Oh jee, mijn gellak was afgebrokkeld. Gelukkig kon ik vandaag terecht voor een kleine reparatie, dus al snel schitterde mijn nagel weer. Volgende week kom ik weer terug voor een compleet nieuwe set. Ook wel weer leuk!

Hier leek de nagellak nog niet zo heel erg gechipt uit, maar uiteindelijk was er toch een heel stuk van de barst afgebrokkeld. Oeps.

Woensdag

Vandaag heb ik eigenlijk geen hele bijzondere dag gehad. Ik moest naar de tandarts om mijn kiezen te laten sealen en we hebben het toch maar even gehad over een knarsbitje. Mijn tanden zijn al lichtelijk afgesleten en mijn vriend heeft toch het idee dat ik de laatste tijd vaker knars. En laat knarsen nou geweldig goed zijn voor je gebit! 😉

Daarnaast mocht ik ‘s middags weer voor de vierde(!) keer een wrattenbehandeling volgen. Dit keer merkte ik eindelijk iets meer ‘pijn’ op. Een goed teken, want dat betekent dat de stikstof beter en dieper door de wrat heen gaat. Mijn favoriete wrat wordt gelukkig wel steeds kleiner en kleiner. Ik hoop dat er nog maar maximaal 1 behandeling nodig is. Ik moet in ieder geval over twee weken terugkomen. Ik word zo nog eens vaste klant, haha.

Donderdag

Geen bijzondere dag, het leukste om te vermelden was dat we ‘s avonds lekker Fifty Shades Darker hebben gekeken, haha.

Vrijdag

YES! Mijn Polar M430 is verkocht, dus ik mocht eindelijk mijn gewenste Fitbit Charge 3 kopen! Gelukkig hadden ze hem in de stenen winkel, zodat ik niet een dagje extra hoefde te wachten.

Zeg nou zelf: dit is een mooie aankoop, toch? 😉

Zaterdag

Vandaag had ik een drukke middag en avond, maar gelukkig was het alleen maar leuk! Eerst moest ik naar Hilversum voor een kennismakingsdag van Jean Couprie Theaterstichting met alle vrijwilligers die meegaan en/of geïnteresseerd zijn om mee te gaan op kamp in augustus. Het was een hele gezellige middag waar ik overigens ook ben geschminkt als een konijntje.

‘s Avonds hadden we Gebarencafé in Leeuwarden, maar we waren pas heel laat weer thuis. Dus eigenlijk was het meest drukke gedeelte het moment dat we thuis waren gekomen van een middagje Hilversum om daarna door te gaan naar de stad. Eten, nog even werken en weer op pad.

Zondag

Say hello to a lazy sunday! Vandaag hebben we een hele rustige zondag gehad. Niets moest, alles mocht. Het enige wat wel echt moest was het kopen van eten voor zowel de katten als voor onszelf, haha 😛

Hoe was jouw week? Wat was jouw leukste dag en waarom?