U kunt Sproetjespost op twee verschillende manieren benaderen. U kunt een contactformulier (zie hieronder) invullen, maar u kunt ook een e-mail sturen naar sofie@sproetjespost.nl. Mijn streven is om alle e-mails binnen 3 dagen te beantwoorden. Mocht u geen reactie hebben ontvangen, dan kunt u het beste nogmaals mailen. Graag vraag ik u om nog even verder te lezen, met betrekking tot de onderwerpen waarover gemaild kan worden.

Schriftelijke toestemming
Zoals in de disclaimer staat beschreven, moet er schriftelijke toestemming aangevraagd worden als u mijn zelfgeschreven teksten en zelfgemaakte foto’s en/of afbeeldingen van mijn blog wilt afhalen. Het is niet toegestaan dit over te kopiëren, te downloaden of op een andere wijze openbaar te maken en te verveelvoudigen zonder mijn schriftelijke toestemming. Wilt u schriftelijke toestemming aanvragen? U kunt mij benaderen door een e-mail te sturen (of door een contactformulier in te vullen) schriftelijke toestemming.

Advertenties en/of samenwerkingen
U wilt Sproetjespost benaderen om een samenwerking aan te gaan of u wilt Sproetjespost vragen of zij een advertentie van u op haar blog wil plaatsen. Uw advertentie kan op verschillende manieren op deze blog worden weergegeven, de mogelijkheden zijn gevarieerd. De mogelijkheden kunnen we per e-mail bespreken. U kunt mij benaderen door een e-mail te sturen (of door een contactformulier in te vullen) met als onderwerp: advertenties en/of samenwerkingen.

Overige
U wilt Sproetjespost benaderen om andere redenen dan hierboven staat aangegeven. U kunt mij benaderen door een bericht te sturen (of door een contactformulier in te vullen) met als onderwerp waarover u een vraag of opmerking heeft.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht