29 jul.

Dankbaarheidsuitdaging #29: Mijn favoriete herinnering

Herinneringen kunnen kostbaar zijn, omdat herinneringen ook alleen maar iets is waar je zelf een betekenis aan geeft. Een eigen betekenis, waar niemand anders er wat van moet vinden. Een herinnering is van jou en alleen maar van jou zelf. Natuurlijk zijn er ook gedeelde herinneringen, maar omdat iedereen er een andere betekenis aan kan geven, kan het toch anders zijn. Vandaag vertel ik jullie wat mijn favoriete herinnering is (jeetje lastig!).

Week 29: Mijn favoriete herinnering

Om te beginnen zeg ik maar alvast dat ik eigenlijk duizenden herinneringen heb. En ik ben natuurlijk niet de enige, niemand heeft maar één herinnering. Je kunt natuurlijk wel een favoriete herinnering hebben, die heb ik natuurlijk ook. Mijn leukste herinnering is op dit moment toch hoe mijn vriend mij gevraagd heeft om zijn vriendin te zijn.

Misschien ontzettend clichématig, maar het is wel zo.Misschien weten jullie het wel, maar misschien ook niet: Wietse is mijn eerste vriend en ik hoop ook dat hij diegene is met wie ik oud mag worden. Ik heb op de basisschool wel vriendjes gehad, maar dat waren allemaal simpele vriendjes. Jij mijn vriend, ik jouw vriendin. Samen spelen, samen delen. Dat was het. Op de middelbare school heb ik een kalverliefde gehad. Maar met Wietse beleef ik het echt. De liefde. Hoe mooi kan de liefde nou zijn? 😊

Ik houd blijkbaar van clichés, maar dat neemt niet weg dat er nog genoeg andere favoriete herinneringen zijn. Bijvoorbeeld het spelen met mijn zus vroeger, al die leuke vakanties, het zetten van mijn eerste tattoo (en nee, ik heb er geen twee hoor, haha) en meer. Wat is jouw favoriete herinnering?


Reacties

Er zijn nog geen reacties.