5 aug.

Dankbaarheidsuitdaging #30: Mijn huidige leeftijd

De dagen verslijten we, de weken ook. Net als de maanden en de jaren. De dankbaarheidsuitdaging van vandaag heeft alles te maken met cijfers. Namelijk, de leeftijd. Om precies te zijn mijn huidige leeftijd. Als iemand van rekenen houdt: ik ben geboren op 8 maart 1992. Hoe oud ben ik nu?

Week 30: Mijn huidige leeftijd

Ik ben dus 25 jaar. Dat betekent dat ik gewoon een kwart eeuw oud ben, als ik dit baseer op dat ik 100 jaar zal leven. Geen idee hoe oud ik uiteindelijk ga worden, zolang ik maar een fijn leven heb met dierbaren om me heen vind ik het goed. Maar terug naar mijn huidige leeftijd. 25 jaar. Ik ga eens kijken wat ik tot nu toe heb gedaan en/of beleefd (en uiteraard alleen de hoogtepunten 😉 ).

  • Ik heb goede beslissingen genomen wat betreft mijn studie-traject. Een lang traject met heel veel omwegen. Maar ik ben nu wel waar ik wil zijn en ik weet nu heel goed wat ik heel graag wil.
  • Groningen blijft mijn hart. Ik ben al vijf keer verhuisd, maar allemaal in hartje Groningen. Dus ik heb mijn hart verpand aan deze mooie stad. Toch weet ik inmiddels wel dat ik waarschijnlijk volgend jaar weer ga verhuizen, maar dan verlaat ik Groningen wel, alles voor de liefde? <3 Hihi.
  • Met duizenden hobby’s ben ik eigenlijk een wispelturig mens. Maar wel op een leuke manier hoor, haha. Op dit moment ben ik niet heel erg bezig met mijn hobby’s, maar bullet journal ga ik sowieso weer oppakken in september (soort agenda wat je zelf kunt inrichten, super fijn want dan kun je ook de ruimte nemen die je moet of wilt nemen).

Ik heb tot nu toe een leuk leven, uiteraard ben ik echt wel meerdere malen tegen een muur aan gelopen en heb ik ook hulp gehad bij het verwerken van de minder leuke dingen in mijn leven (mijn angststoornis, heimwee e.d.). Ondanks deze dingen sta ik nu gewoon heerlijk in het leven en heb ik zin in de komende jaren.

Er gaan hele leuke dingen gebeuren de komende tijd, ik heb er veel zin in. Ook merk ik dat, nu ik ouder ben geworden, ik steeds makkelijker omga met bepaalde gebeurtenissen. Ik weet ook heel goed wat ik wil en wat ik wil of moet laten voor mezelf.


Reacties