Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
23 sep.

Dankbaarheidsuitdaging #37: Iets wat ik gemaakt heb

Een nieuwe week en dus ook een nieuwe dankbaarheidsuitdaging. We zijn alweer ruim over de helft, eerlijk gezegd had ik dat niet zo heel snel verwacht. Maar lekker vind ik het wel. Want dit betekent ook een stapje dichterbij mijn afstuderen. Terug naar mijn dankbaarheidsuitdaging! Vandaag staat iets wat ik zelf heb gemaakt centraal.

Week 37: Iets wat ik gemaakt heb

Ik ben de laatste weken niet enorm creatief geweest waardoor ik zou kunnen zeggen dat ik dát zelf heb gemaakt. Wel ben ik in juli ongeveer begonnen met een Bullet Journal wat ik inmiddels allemaal weer blanco heb gemaakt omdat ik het allemaal maar wat lelijk vond, haha. Hallo perfectionisme. In ieder geval ben ik weer begonnen en is het de bedoeling dat ik vanaf dit weekend de maand Oktober ga maken zodat ik vanaf oktober lekker alles bij kan houden in één boekje. Een bullet journal is eigenlijk een agenda, planner, to-do listjes, check listjes en dergelijke in een. Geen losse bladen meer, geen duizend boekjes maar lekker alles in één simpel mooi boekje wat je zelf kunt maken.

Tof! Want dit betekent dus ook dat je eigenlijk per maand een geheel andere layout kunt maken. Of zelfs per week. Maar mezelf kennende kies ik dus voor een rustige layout met simpele kleuren en af en toe een leuke spreuk of een tekening in het boek. Omdat ik dus eigenlijk nog een beetje moet beginnen, kan ik nu geen foto’s plaatsen. Máár ik beloof dat ik wel een keer wat uitgebreider ga schrijven over hoe zoiets nou werkt en dan met foto’s van de eerste maand.

Stiekem vind ik het wel ‘lastig’ want met mijn perfectionisme wil ik dat alles gaat zoals het gaat. Dat betekent dus ook: mooie tekeningen, mooie spreuken en geen foutjes. Maar juist in een BuJo mag alles gaan zoals jij wilt dat het gaat. Dat betekent gewoon een beetje uitvogelen wat voor jou wel of niet werkt. Dus here we go, Dit weekend ga ik beginnen!


Reacties

Er zijn nog geen reacties.