Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
30 sep.

Dankbaarheidsuitdaging #38: Mijn favoriete muziek

Ik ben doof, maar ik luister ontzettend graag naar muziek en dat hebben jullie inmiddels wel meerdere malen kunnen ontdekken. Ik heb al eens een leuke vlog geplaatst waar ik ontzettend leuke reacties op heb gekregen, erg leuk. En daarnaast post ik uiteraard niet voor niets blogs waarin ik favoriete muziek met jullie deel.

Week 38: Mijn favoriete muziek

Nederlandstalige liedjes hebben wel mijn voorkeur, omdat ik deze eenmaal beter versta dan Engelstalige. Of in ieder geval veel sneller. Nick en Simon is bijvoorbeeld één van mijn favoriete artiesten waar ik nog altijd graag liedjes van beluister. Ik ben ook naar hun concert geweest, dat overigens ook direct mijn allereerste concert ooit was, haha. Dit is inmiddels alweer een paar jaar terug maar ik ben er nog altijd heel erg blij mee.

Verder vind ik liedjes van Adele (vooral met Make You Feel My Love) of Birdy (met Skinny Love) erg mooi. Uiteraard is het wel zo bij mij dat ik eerst de tekst goed moet kennen voordat ik een liedje heel erg mooi kan vinden, omdat ik de tekst dan ook ken en dus ook mee kan zingen als ik in zo’n bui ben. Eigenlijk heb ik dus altijd wel een meezing-bui, haha. Ik zing vals, en niet zo’n beetje ook. Maar ik vind het heerlijk en de mensen om me heen weten dat ik daar van kan genieten.

Dus muziek is wel mijn ding, en goed ook nog. Het is overigens niet zo dat ik dag in, dag uit muziek moet luisteren omdat ik anders niet leef. Maar het is ook niet dat ik helemaal zonder muziek kan. Mocht je trouwens nog mooie liedjes kennen waarvan jij vindt dat ik ze ook moet kennen… DEEL! Dat zou ik leuk en lief vinden.


Reacties