Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
28 okt.

Dankbaarheidsuitdaging #42: Mijn favoriete bezit

Kiekeboe, het is weer zaterdag! Vandaag is er weer een leuk onderwerp waar ik over kan en mag gaan schrijven. Mijn favoriete bezit. En dan vraag je me eigenlijk alsnog wat want wat mag ik wel of niet verstaan onder bezit? Mag ik Wietse bijvoorbeeld claimen?

Week 42: Mijn favoriete bezit

Als ik Wietse mag claimen, dan is hij natuurlijk mijn allergrootste favoriete bezit tegenwoordig. Samen met Muesli natuurlijk 😉 Maar als ik geen mens of dier mag claimen, dan wordt het een stuk lastiger… Ik heb natuurlijk veel spulletjes en dat is ook allemaal mijn bezit.

Mijn laptop is me bijvoorbeeld veel waard. Omdat ik alles met mijn laptop doe, van internetten tot schrijven van blogs tot studeren. Heel fijn natuurlijk, dat het tegenwoordig gewoon allemaal kan en met het grootste gemak zelfs. Toch heb ik ook hele andere leuke bezitten. Denk bijvoorbeeld aan washi-tape rolletjes.

Ik denk dat je niet moet schrikken, ik ben in ieder geval niet de allerergste wat de verzameling rolletjes betreft. Maar ik heb er inmiddels, zo nauwkeurig geteld, 114 rolletjes. Op de foto missen er trouwens acht rolletjes… Moet of mag ik nu oeps zeggen? Gelukkig heb ik een schat van een vriend die een prachtig systeem in elkaar heeft gezet voor mij. Dus dat is naast al het andere ook mijn favoriete bezit. Zulke leuke kleurtjes, zulke leuke patroontjes en zo eenvoudig leuk te gebruiken. Dan ga je het ook heel makkelijk kopen. Vooral als het Action-prijzen betreft. En vooral als je Sofie heet, hahaha.

Volgende week ga ik naar KreaDoe. Ik duim voor mezelf dat ik niet nog eens met twintig rolletjes thuis kom aanzetten, HAHAHA! Jill… help je even mee?


Reacties

Er zijn nog geen reacties.