Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
11 nov.

Dankbaarheidsuitdaging #44: Mijn favoriete vakantie

De dagen worden weer korter, de nachten worden langer. Het blijft korter licht, het wordt langer donker. Gelukkig mag ik nu denken aan het licht. Heel veel licht. Want het onderwerp van de dankbaarheidsuitdaging deze week is namelijk vakantie. En dan wel mijn favoriete vakantie. Als ik aan vakantie denk, dan denk ik aan heel veel zon. Of sneeuw, dat kan overigens ook nog wel. Maar nu kies ik voor de zon.

Week 44: Mijn favoriete vakantie

Ik heb natuurlijk heel veel verschillende vakanties gehad. Bijna altijd in het mooie hoge Noorden, Scandinavië. Maar ik ben ook naar Frankrijk, Engeland en Spanje geweest. Vandaag vertel ik over mijn allereerste vakantie zonder ouders. Ik ben samen met Jitske naar Spanje geweest.

Met mijn enorme stress ging het in het begin ontzettend moeilijk. Ik wilde mijn ouders niet ‘loslaten’. Ik was bang. Ik werd misselijk en nog veel meer. Maar eenmaal daar begon het leuker te worden. Zeker nadat Jitske en ik enkele afspraken hebben gemaakt hoe we de dagen zouden indelen. Vanaf toen was het ontzettend leuk, ik heb genoten. Ik heb heel veel van Barcelona gezien en het belangrijkste: mijn allereerste zelfstandige vakantie was een feit!

Dit is inmiddels alweer heel wat aantal jaartjes terug. Oke. Nog geen tien jaar, maar het is in ieder geval meer dan vijf jaar geleden alweer. Time flies! Ik wil zeker nog wel weer eens terug naar Barcelona om weer andere dingen te ontdekken. En natuurlijk was mijn allereerste vakantie met Wietse afgelopen zomer ook geweldig. Daar gaan echt nog wel meerdere vakanties op volgen!


Reacties

Er zijn nog geen reacties.