18 nov.

Dankbaarheidsuitdaging #45: Wat ik voor plezier doe

Na een drukke ochtend en middag heb ik nu eindelijk tijd om even lekker een stukkie te typen. Zodat ik een nieuwe dankbaarheidsuitdaging online kan zetten op zaterdag. Zoals het hoort. Vandaag staat plezier centraal en dat is natuurlijk leuk! Inmiddels doe ik eigenlijk best wel heel erg veel voor mijn plezier omdat het ook belangrijk is om te genieten. Wil je weten wat?

Week 45: Wat ik voor plezier doe

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, zoals het werken in mijn Bullet Journal boekje. Maar tegenwoordig heb ik ook steeds meer wol in huis en haaknaalden. Haken it is. Een nieuw klusje wat ik heel leuk begin te vinden, volgens mij. Ik ben nu nog aan het oefenen met losse steken en vaste steken. Wie weet maak ik over een tijdje een awesome lappendeken, haha. Ik moet ergens beginnen! (Is er nog een leuke haak-workshop? 😛 )

Verder vind ik het ook heel leuk om lekker te babbelen met verschillende mensen. De ene keer spreek ik wat verder in het zuiden af. De andere keer komen er hier mensen over de vloer. Allemaal leuk en gezellig. Dat is voor mij ook belangrijk, dat is voor mij ook plezier.

In ieder geval ga ik vanavond ook een hele hoop plezier maken. Na een middagje vergaderen gaan we over een uur lekker uiteten en daarna op stap! Voor mij is het echt heel lang geleden dat ik echt op stap ben gegaan, haha. Maar met het groepje met wie ik ben vanavond komt het he-le-maal goed. Tot later!


Reacties

Er zijn nog geen reacties.