Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
30 dec.

Dankbaarheidsuitdaging #52: Heeft deze uitdaging mij veranderd?

En dan is vandaag toch echt de allerlaatste dankbaarheidsuitdaging aan de beurt. Zoals ik gisteren al zei, is het dit keer tijd voor een weekendje dankbare artikelen omdat ik het niet helemaal goed uitgerekend had. Anyway. De allerlaatste dus. Vandaag vertel ik of deze uitdaging mij veranderd heeft of niet. Ik ga dus een beetje terugblikken, lees je mee?

Week 52: Heeft deze uitdaging mij veranderd?

De vraag is dus of deze dankbaarheidsuitdaging mij heeft veranderd. Als ik zo door mijn artikelen heen blader, merk ik wel op dat ik iedere keer bewust bezig ben geweest met het schrijven van dit soort dankbare artikelen. Dit is één van de veranderingen die ik erg leuk en plezierig vond om te ervaren. Ik schrijf namelijk veel, maar soms schrijf ik ook ‘onbewust’. En met ‘onbewust’ bedoel ik natuurlijk niet dat ik niet weet wat ik precies wil zeggen, maar meer dat het vanzelf uit mijn vingers komt. Dat mijn vingers dus weten wat er getypt moet worden. Maar bij sommige dankbaarheidsuitdagingen kon dat echt helemaal niet. Dan moest mijn brein aan het werk gezet worden.

Dat vond ik wel echt leuk om te ervaren, leuk en grappig. Omdat er soms ook onderwerpen waren waar je eigenlijk helemaal niet aan toekomt om het erover te hebben. Dus ja. Deze uitdaging heeft mij wel veranderd. Positief veranderd uiteraard. Ik merk af en toe trouwens ook dat ik in het dagelijks leven vaker dankbaar ben geworden voor de kleine dingen zoals het krijgen van een knuffel of het geven van een kus.

Of het winnen van een spelletje, omdat Wietse normaal best wel vaak wint, haha. Het is dan niet zo dat ik dan ook van de daken roep dat ik dankbaar ben omdat ik gewonnen heb, maar dan kan ik wel ‘stom’ blij zijn. Maar ik ben volgens mij hier niet de enige die dat zo doet 🙂 Enne… als jullie je nu afvragen of ik deze uitdaging ook jullie aanraad, dan is mijn antwoord ja.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.