Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
22 aug.

De Reuzen van Royal de Luxe in Leeuwarden!

Drie dagen lang was de rustige stad Leeuwarden veranderd in een mierennest. De reden? De Reuzen van Royal de Luxe kwamen op bezoek. Drie prachtige reuzen kwamen met een verhaal. Drie dagen lang konden de bezoekers genieten: de Duiker, hond Xolo en het Kleine Reuze Meisje!

Drie dagen op een rij

Wietse en ik zijn drie dagen gegaan. Op vrijdag kwam mijn moeder. Hier stonden we bij het Kleine Reuze Meisje en de hond, Xolo. Hier hebben we iets van twee uur gewacht. Daarna wilden we naar de Duiker, alleen werd ik helaas niet lekker (ik kan niet zo heel erg goed tegen het lange wachten in de massa). Dus deze reus hebben we op een flinke afstand bewonderd, wat alsnog kon doordat de Duiker echt 11 meter lang is.

Op zaterdag hadden Wietse en ik dé perfecte plek bij het ontwaken van de Duiker. Maar eerst stonden we wederom drie uur te wachten, gelukkig had ik dit keer dextro mee als lifesaver 😉 Maar het was het wachten echt wel waard, want het was supertof om te zien hoe de Duiker weer zijn helm op kreeg, hoe alle mensen zich hebben ingezet om de reus te doen voortbewegen. Tof!

En dan was het zondag. Mijn vader kwam vandaag ook kijken. Hij wilde ook nog bij de looproute staan om de reuzen te zien lopen. Wij besloten direct naar Het Talenpaviljoen te gaan en op het terras te zitten zodat we dit keer zittend konden wachten op de reuzen. De reuzen gingen namelijk per boot de stad uit en Het Talenpaviljoen lag aan het water waar de reuzen ook langs zouden varen. Top plan dus. Maar ook vandaag hebben we weer drie uur moeten overbruggen. Was het erg? Nee. Was het gezellig? Zeker!

Al met al dus een leuk weekendje achter de rug, ondanks het lange wachten. Ik geef één tip: als de reuzen weer eens komen, GA dan op bezoek! Heb jij de reuzen ook gezien?


Reacties

Er zijn nog geen reacties.