Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dromen, durven, doen!

Op dit moment bevind ik me in een spannende ‘situatie’. Ik beschrijf het woord situatie tussen aanhalingstekens, omdat het een situatie is die ik zelf heb gecreëerd. Ik ben er dus niet middenin gegooid, maar ik ben er langzaam in gegroeid. En oh! Wat vind ik het leuk! Dromen, durven, doen. Volgens mij is het tijd om jullie een klein beetje wijzer te maken 😉

Mijn eigen onderneming

Ik volg, naast mijn laatstejaars studie Medewerker Marketing en Communicatie, ook de Ondernemersacademie waarin je leert een eigen onderneming op te zetten. Op dit moment ben ik al zover dat ik inmiddels een domeinnaam heb vastgelegd en dat betekent dus ook dat ik een naam heb voor mijn onderneming. Voor mijn eigen onderneming! Iedere stap is een stap vooruit, maar ik vind het bij iedere stap weer net zo spannend om verdere stappen te zetten. De volgende spannende stap is het laten maken van een logo. Dit laat ik overigens doen, zodat het echt een heel mooi en passend logo wordt.

Dromen, durven, doen!

Wat je vooral moet kunnen als een ondernemer zijn drie dingen. Je moet bepaalde stappen aandurven. Of eigenlijk… je moet alle stappen durven nemen.Verder moet een ondernemer kunnen dromen, want zonder dromen kom je ook niet ver. Als laatste betekent ondernemen vooral doen. En dat doe ik dus. Want anders was ik lang niet zo ver gekomen als ik nu ben.

De stap na het ontwerpen van mijn logo is waarschijnlijk het ontwerpen van een website. Want de domeinnaam is geregeld, waar ik superblij mee ben. Stapje voor stapje kom ik er! En nu heb ik heel veel geluk, want ik kan op ieder moment hulp vragen aan mijn coach en gebruik maken van de netwerken die ik met de Ondernemersacademie nu heb of langzaam kan uitbreiden. Joehoe!

Sofie

Hoi, ik ben Sofie van Sproetjespost. Ik ben doof en gek op taal. Als taalliefhebber was het oprichten van Sproetjespost een logisch vervolg. Het online plaatsen van artikelen zie ik als een vorm van digitale post, in combinatie met mijn sproetjes kwam ik zo uit op de naam van mijn blog. Op Sproetjespost vind je mijn liefde voor het schrijven terug. De artikelen worden verdeeld onder vier pijlers: Persoonlijk, Lifestyle, Mindfulness en Deafinitely. Veel plezier!

4 thoughts on “Dromen, durven, doen!

  1. Wat een prachtig stap van je! Heel veel gefeliciteerd met je bedrijfje!❤️ Inderdaad, gewoon doen en zie wel hoe je ver kan komen. Het is toch allerleukste dat je kan je droom waar maken omdat je durft te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.