27 jul.

Een nieuw flesje parfum

Een luchtje moet bij je matchen als persoon. Daarom vind ik zelf dat een nieuw luchtje kopen altijd best wel lastig is. Maar het is nog lastiger als je niet echt weet wat je wil. Voor mij was het afgelopen weekend tijd voor een nieuw flesje parfum, want de parfum die ik had (of nog heb met een heel klein bodempje) is op. Ik heb twee keer hetzelfde luchtje gehad, maar vond het nu tijd worden voor een nieuw luchtje.

Jimmy Choo versus Mexx

Ik heb dus twee keer hetzelfde flesje parfum gekocht. Ik vind het luchtje nog steeds lekker, maar ik wilde soms ook kunnen afwisselen. Tot sinds kort gebruikte ik het luchtje van Jimmy Choo. Het is een eau de toilette en heeft een bloemige en fruitige geur met verschillende soorten noten. De basisnoot in dit luchtje is van cederhout. Ik vind zelf dat het een fijn subtiel geurtje is, wat ik alleen jammer vind aan dit luchtje is dat dit best wel snel vervaagt. Dit is bij mij tenminste zo.

Het nieuwe luchtje wat ik afgelopen weekend gekocht heb is van Mexx. Ik kocht de ‘Ice Touch Woman’ wat ook een eau de toilette is. Ook hierin is de basisnoot van cederhout. Deze geur is enorm fris wat je ook al aan de naam had kunnen merken. Dit luchtje is met verfrissende en verleidelijke geurnoten (lees je dit, Wietse? Haha). Ik heb bij dit luchtje overigens niet het idee dat het enorm overheersend is en ik heb ook het idee dat dit niet snel vervaagt. Hooray!

Gelukkig hoefde ik dit niet in mijn eentje te beslissen, want ik nam Wietse mee op de sleeptouw. Hij vond het geloof ik niet zo heel erg, haha. In ieder geval. Ik ruik nu dagelijks extra fris door die ‘Ice Touch’ idee 😉 Wat is jouw favoriete luchtje?

 


Reacties