12 jun.

Een nieuwe poging #projectnagelskrijgen

Dit is een oude foto, maar zo zien mijn nagels er nu ook uit ongeveer…

De meeste mensen, of het nou lezers zijn of mensen die dicht bij me staan, kennen me inmiddels wel denk ik. Ik ben (of was?) een diehard nagelbijter die gewoon tot op de kleinste rand nagel door afkluift. Vies? Ja. Fijn? Ergens zeker wel, want op een of andere manier biedt het mij ook ontspanning. Wat natuurlijk heel gek klinkt. Toch zal ik niet de enige zijn die dit zegt. Er zijn genoeg nagelbijters die ook ter ontspanning van alles op hun nagels zitten te bijten…

Ik bijt vooral uit gewoonte tegenwoordig. Dat is natuurlijk heel, heel en nog eens heel erg slecht, moet je niet willen. Moet je niet aan beginnen vooral. Maar that is me (helaas).

Een nieuwe poging

Toch doe ik zo nu en dan weer een nieuwe poging om mooie nagels te krijgen. Vandaar dat #projectnagelskrijgen ook weer een actieve hashtag zal worden. Want ik blijf dromen van mooie nagels. Mooie sterke nagels die gezien mogen worden. Want mijn nagels nu zijn niet echt nagels die gezien mogen worden van mezelf. En nu heb ik inmiddels twee daagjes niet gebeten. Ik juich nog lang niet, want zo ben ik wel weer eens begonnen, maar het gaat erom dat ik weer begonnen ben.

Psst, het pulken aan de losse huidjes rondom de nagels doe ik nu nog wel, maar ik kick stap voor stap af 😉 Misschien moet ik trouwens even een beloning zien te vinden voor mezelf. Vorig jaar beloofde Wietse dat we uit zouden eten wanneer ik drie maanden gestopt was. Dat was begin dit jaar BIJNA gelukt. BIJNA. Tsja. Niet helemaal dus. Maar deze beloning staat dus nog steeds te wachten op mij en iedere dag kom ik er dichterbij.

Ik ben dus weer gestopt voor de zoveelste keer (het is inmiddels een ontelbaar getal geworden) en ook nu hoop ik gewoon weer door te kunnen zetten. Ik weet in ieder geval wel wat ik doe wanneer ik vind dat mijn nagels weer wat meer gezien mogen worden: nagels lakken. Maar ik ben nog wel even op zoek naar een goede en leuke beloning. Wie o wie weet er eentje of twee of drie? Let me know!


Reacties

Er zijn nog geen reacties.