Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
5 feb.

Een nieuwe stap in mijn onderneming

Zo leuk! Zo leuk! Ik vertelde op de eerste dag van de tweede maand al, in ‘the best of the month: Januari’, dat mijn logo af is. Stapje voor stapje begint het echt op een onderneming te lijken en dat vind ik stiekem alleen maar heel erg gaaf. Want hoe leuk is het om een eigen bedrijf te hebben?! Ik heb het vroeger wel eens gedacht, maar toen had ik nooit gedacht dat ik het ook echt zou gaan doen. Nu zit ik in een stroomversnelling van het ondernemen.

Druk druk druk

 

Mijn logo is af, maar dat is voor jullie nog even een verrassing. Op dit moment ben ik druk bezig met het schrijven van een ondernemingsplan voor Ondernemersacademie Groningen (als verplicht onderdeel) en ben ik bezig met het bouwen van een website. Stapje voor stapje wordt voor mij al steeds duidelijker hoe ik het ga vormgeven. Ik heb zo vaak gehoord dat ondernemen gewoon doen is en dat klopt!

Zonder te doen kom je niet ver. Zonder je dromen om te zetten in daden kom je niet ver. En ik wil ver komen met mijn bedrijf. Hoe? Dat gaan we nog wel eens zien. Maand na maand. Jaar na jaar. Waarom? Ook daar kom je straks wel achter 🙂

Naast het schrijven van mijn ondernemingsplan ben ik ook aan het nadenken wat voor tarieven ik moet gaan hanteren. Helaas moet ik zeggen dat financiën niet mijn sterkste punt is, gelukkig krijg ik daar nog een workshop over en op dit moment ben ik een webinar aan het kijken om toch te kijken of ik straks verder kan met het schrijven van een hoofdstuk.

Het ondernemen mag af en toe echt wel moeilijk, lastig of frustrerend zijn naar mijn idee. Zolang dat maar niet gaat overheersen, want het moet ook leuk zijn. Ondernemen moet je willen en moet je leuk vinden. Anders kun je beter voor een werkgever aan de slag, wat ook heel leuk kan zijn 😉


Reacties

Er zijn nog geen reacties.