Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
21 feb.

Een toffe en gezellige stage

Onder Studie met 0 reacties

Vorige week maandag, 12 februari, ben ik met mijn stage begonnen. Tussen alle ingepakte dozen, de drukte van het verhuizen en de stress die ik had vanwege het verhuizen. Niet heel handig, maar gelukkig maakte mijn stageplaats dat allemaal goed. Ik loop stage bij een Friese instelling, namelijk bij Afûk Leeuwarden. Het is een kado-winkel, maar zij doen ook heel veel projecten zoals de Heit&Mem magazine en ze zijn heel druk bezig met een onderdeel van de Culturele Hoofdstad 2018. En dat laatste… daar mag ik bij helpen!

Stagiaire Communicatiemedewerker

Inmiddels is mijn tweede week begonnen en als stagiaire communicatiemedewerker merk ik dat ik nu al best veel vrijheid krijg om mijn ding te doen. Dat vind ik al een groot compliment eigenlijk, want dat betekent toch dat je iets goeds doet in de eerste week 😉 De eerste week vooral uit het doorlezen van het beleidsplan en een projectplan waar ook een promotieplan bij is geschreven. Deze bestanden zijn allemaal in het Fries. Dat is een punt van aandacht waar ik met heel veel plezier veel aandacht aan wil besteden. Fries leren lezen en wellicht op den duur ook wel schrijven.

Deze week ga ik verder met de tweede les van de cursus die ik heb geschreven. Lear mar Frysk, oftewel dus Leer maar Fries. En dat is precies wat ik ga doen. Lezen. Heel veel lezen. Woorden leren kennen en misschien onthoud ik woorden wel net zo goed dat ik ze straks ook kan toepassen in schrift. Daarnaast heb ik vandaag contact opgenomen met een andere organisatie, die zich ook bezighoudt met een onderdeel van de Culturele Hoofdstad 2018.

Onthoud één ding: alles wordt groots! En ik heb veel zin in de komende periode, watch me. Ik ga genieten tijdens mijn stage.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.