22 nov.

Een toffe krabpaal voor Muesli

Maar dat ging niet zonder slag of stoot! Ik zou bijna willen zeggen: wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Maar dat is hier helemaal niet van toepassing, haha. Nu is het vooral: wie lief wil doen, moet vrezen. Of iets in die trant. Anyway, uiteindelijk is het allemaal goedgekomen en hebben we er een hele toffe krabpaal/chill-plekje kunnen maken voor Muesli.

Het begin van de krabpaal

Er was flink gestormd dus er lagen mooie stukken hout tussen. Wietse en ik kwamen op het idee om er een leuke krabpaal/chill-plekje te maken voor Muesli. Zodat ze vooral op hoogte kon genieten van het huis, want dat vinden vrijwel alle katten wel leuk. Dus wij gingen naar buiten. Aan de overkant van de vijver hadden we een mooi stuk tak (hele grote dikke tak) gevonden. Top. Ik haal snel mijn fiets, omdat het toch wel heel erg zwaar was.

We waren nog niet eens 2 minuten weg en de stadstoezichthouders kwamen aan rijden in hun rode auto. Ja eh, dat is dus diefstal wat jullie doen… OEPS! Gelukkig kregen we alsnog toestemming (Maak er maar echt een hele mooie krabpaal van dan) en we raceten naar huis, haha. Voor zover dat kon tenminste. Snel naar binnen om de tak te laten drogen en een dag later konden we hem al overeind laten staan met behulp van pootjes. Een leuk plankje erbij, vloerbedekking erop en Muesli kon erop.

Muesli vindt het inmiddels een hele fijne plek, ze slaapt er soms ook gewoon bovenop. We zijn nog niet helemaal klaar met deze krabpaal want op een andere hoogte willen we nog hetzelfde plankje (van een oude kruk) eraan vast maken. Deze plank zal dan ook worden vastgeschroefd aan de muur voor extra stevigheid. Maar daar wachten we nog even mee. Eerst maar verhuizen… 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.