Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
3 jan.

Een vrolijke oprol-etui voor mijn pennen

Tsja. Als creatieveling heb je soms heel veel pennen of heel weinig pennen. Ik ben een creatieveling met heel veel pennen. Althans… de bedoeling is dat ik in ieder geval een leuke verzameling Stabilo pennen wil hebben. En met ‘een leuke verzameling’ bedoel ik eigenlijk gewoon een complete verzameling. Om dat nou allemaal in zo’n etuitje te proppen waar je telkens moet gaan graaien… Nee. Ik heb iets veel leukers!

Selfmade oprol-etui

Omdat ik toch graag al mijn verzameling Stabilo pennen in een oogopslag bij elkaar wilde zien, bedacht ik maar dat ik zo’n oprol-etui nodig had. En dat kon. Met een handige vriend ging ik de stad in om stof te kopen en vervolgens konden we aan de slag. Natuurlijk zijn er heel veel verschillende formaten mogelijk. Voor deze eerste keer heb ik gekozen voor ruim vijftig vakjes pennen zodat ik in ieder geval 47 Stabilo pennen bij elkaar kon bewaren.

De stappen
1: stof kopen
2: de breedte en de lengte opmeten
3: de naaimachine klaar zetten
4: de eerste stiksels naaien
5: doorgaan tot het einde
6: pennen in de vakjes doen
7: oprollen en vastmaken

Tadaa! En nou even een kleine reclame-spam… Mocht jij er nou ook graag zo eentje willen, dan kan dat! Wij willen en kunnen dit voor je maken, maar vragen dan wel een vergoeding hier tegenover gezien stof en tijd geld kost 😉 Maar hey: je krijgt dan wel een hele leuke custom selfmade oprol-etui voor terug. Interesse? Mailen kan naar sofie@sproetjespost.nl 😛


Reacties