16 nov.

Eindelijk toets drie van de drie: Examen Engels

Onder Studie met 0 reacties

FOCUS!

De laatste toetsdag is aangebroken! Vandaag is het eigenlijk geen toets, maar een heuse examen. Examen Engels lezen/luisteren om precies te zijn. Dit is een CITO-examen wat dus betekent dat heel Nederland, alle laatstejaars MBO niveau vier deze toets moeten maken. Engels 3F. Mijn klas heeft het al achter de rug, maar omdat ik een faciliteitenpas heb, heb ik het pas vandaag kunnen maken.

Examen Engels lezen/luisteren

Ik heb namelijk recht op de aanwezigheid van een tolk, waardoor ik dus op een andere dag de toets maak dan mijn klasgenoten. Prima, natuurlijk. Gelukkig was ik niet alleen. Er was nog iemand anders die ook vandaag de toets had vanwege zijn dyslexie (al had hij het niet nodig, hij was snel klaar, haha).

Engels dus. Lezen en luisteren. En dan kan ik natuurlijk niet luisteren, dus voor mij zijn de luistervragen vervangen in lezen en kijk-vragen. Fragmenten die ondertiteld zijn. Goed geregeld in ieder geval. Ik vond het best wel heel veel trouwens, wat ik moest lezen allemaal. Zo was er een verhaaltje over het snorkelen, een referentie en nog veel meer.

Anyway. Mijn toetsweek is definitief voorbij, volgende week gaat de allerlaatste studieperiode van start want daarna mag ik eindelijk beginnen met stage. It giet oan! 😉


Reacties

Er zijn nog geen reacties.