Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
10 okt.

Eindelijk weer naar ballet!

Toen we nog heel erg jong waren, hihi

Ein-de-lijk. Het heeft namelijk eeuwen geduurd voordat het weer kon, ook gezien mijn knieklachten. Nu ben ik zover dat ik het wel weer aandurf een dansje te willen wagen. Voor mij is het ook extra ‘bijzonder’ omdat dit dan toch echt mijn allerlaatste jaar is bij balletschool Wanda Kuiper als alles goed is. Omdat ik volgend jaar ga verhuizen naar Leeuwarden, ga ik dan ook niet meer eventjes op en neer reizen voor een uurtje dansen. Tenzij ik het ontzettend mis, dan ga ik juist wel heen en weer reizen voor een lekker dans-uurtje. Maar in principe… in principe is dit dus mijn laatste dansseizoen bij deze ontzettend leuke balletschool.

Ik dans sinds mijn zevende

En ik ben nooit gestopt. En ik dans dus nog steeds. De afgelopen drie jaren had ik het lastiger dan daarvoor gezien mijn knieklachten inmiddels al zo lang spelen. Maar ik ben altijd blijven dansen. En ik kwam altijd heel blij en voldaan terug thuis als ik naar ballet ben geweest. Dat verwacht ik voor vanavond weer.

Een nieuw docent, iemand die ik niet ken, de klas is klein. Vorig jaar waren het er ongeveer 15 – 20. Dit jaar is dat een stuk kleiner geworden. Aan de ene kant is dat jammer, maar aan de andere kant vind ik dat ook lekker. Want dat betekent meer aandacht en een groter stuk op de dansvloer kunnen staan zonder je in te moeten houden omdat je de ander wellicht raakt.

Ik heb er zin in! Sinds begin juni hadden we geen ballet meer, we hebben heel vroeg al vakantie, en in september zijn we weer begonnen. Zij tenminste. Ik begin vanavond weer!

Mijn seizoen dit jaar wissel ik trouwens wel af met dansen en studeren. Want de Ondernemersacademie die inmiddels al is begonnen is ook op de dinsdagen gepland. Dat betekent dus om en om naar de balletschool. Maar dat geeft niets. Ik kan dansen en dat is voor nu het allerfijnste bericht.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.