5 dec.

En opeens heb ik een lange bob (lob) kapsel

Ik twijfelde al een poos. Maar afgelopen zaterdag heb ik dan toch de knoop doorgehakt. De volgers die me op Instagram ook volgen weten het inmiddels al. Afgelopen vrijdag plaatste ik een foto. Een foto van mezelf met lang haar. Ik vroeg in die post wat ik met mijn haar moest doen. Die middag belde ik nog met de kapper. Of ik voor zaterdag nog een afspraak kon maken. Dat kon (gelukkig). Dus daar zat ik dan. In de kapperstoel. Een beetje zenuwachtig, want ik wist eigenlijk niet hoe ik weer naar buiten zou stappen.

Een lange bob (lob)

Maar de kapster die ik had wist me wel te geruststellen. Dat het er mooi uit zou komen te zien, een lange bob. Oftewel een lob. Ik had ook al wat plaatjes opgezocht en ze vond het zelf ook wel leuk passen bij mijn gezicht. Zelf had ze trouwens ook een lange bob, met een hele leuke knot bovenop. Dus here we go. Ze pakte haar schaar, bepaalde de lengte samen met mij en KNIP! Ik kon niet meer terug.

Toen we klaar waren was ik echt direct helemaal blij met mijn nieuwe kapsel. Het staat me zoveel vrolijker en vooral frisser. Dat sluike haar ging op een gegeven moment vervelen, maar nu kan ik er weer helemaal tegenaan. Ready voor de feestdagen. Sinterklaas(-etentje), Kerst, Oud en Nieuw. Gelukkig, want nu kan ik mijn kapsel gaan showen 😉

Ik kreeg overigens ook nog even een mooi potje volume-poeder mee, uiteraard tegen betaling haha, om zo mijn haar een beetje meer volume te geven als ik dat wenste. Ik zeg: ik kom weer terug, Capaldi Kappers! Bedankt Sanna!


Reacties

Er zijn nog geen reacties.