Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Goede voornemens voor 2019

Net als ieder jaar maak ik weer een lijstje met goede voornemens. Het is dan misschien niet helemaal nodig om voornemens op te schrijven, maar het idee blijf ik iedere keer leuk vinden. Een nieuw jaar betekent een nieuw boek. En in een nieuw boek kan je van alles doen. Of je nou oude voornemens meeneemt of niet. Ik blijf bij mijn traditie: ik maak voornemens. Ook nu maak ik dus een lijstje met goede voornemens voor 2019.

Dit heb ik inmiddels opgeschreven in mijn Bullet Journal. Het nieuwe jaar start ik toevallig ook nog eens met een nieuw boekje. Maar laten we eens even terug gaan naar mijn voornemens… Dit zijn de voornemens waar ik me aan hoop te kunnen houden:

Heb jij goede voornemens voor 2019? Laat het me weten!

Sofie

Hoi, ik ben Sofie van Sproetjespost. Ik ben doof en gek op taal. Als taalliefhebber was het oprichten van Sproetjespost een logisch vervolg. Het online plaatsen van artikelen zie ik als een vorm van digitale post, in combinatie met mijn sproetjes kwam ik zo uit op de naam van mijn blog. Op Sproetjespost vind je mijn liefde voor het schrijven terug. De artikelen worden verdeeld onder vier pijlers: Persoonlijk, Lifestyle, Mindfulness en Deafinitely. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.