Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Helemaal ingaan op films of series

Ik ben vast niet de enige die helemaal kan meeleven met het verhaal uit een film of een serie. Dan kan ik heel blij zijn of zit ik als een idioot te glimlachen en te stralen op de bank, terwijl ik ook net zo goed kan huilen bij een huil-scène. Het geeft mij het idee dat ik daardoor me even lekker kan afsluiten van de wereld om me heen. Om even lekker in mijn eigen bubbel te zijn.

Voorspelbaar en toch verrast

Romantische films zijn bijna altijd zó ontzettend voorspelbaar en toch blijf ik iedere keer verrast hoe goed ik in het verhaal kan zitten. Om even een idee te schetsen voor mijn lezers: ik klap zelfs van enthousiasme in mijn handen als er iets gebeurt wat ontzettend lief, schattig of romantisch is. Of het nou is doordat een stoere man een onhandige liefdeverklaring probeert te doen of doordat een onzekere vrouw ineens zo dapper probeert te doen om ervoor te zorgen dat de liefde van haar leven bij haar komt te staan. Ik kan zo intens genieten van een film, hoe gek dat misschien ook klinkt.

Het komt zelfs wel eens voor dat ik zelfs niet meer zie wat Wietse bijvoorbeeld doet. Als hij iets probeert te zeggen, moet hij toch echt eerst mijn aandacht trekken voordat ik reageer. Ik zit niet bij alle scènes zo diep in het verhaal, maar ik vind het wel heel fijn om het hele verhaal gewoon tot in mijn tenen te laten doordringen. Zelfs bij spannende films, alhoewel ik dan wel weer moet zeggen dat ik het verhaal dan niet altijd helemaal tot mijn tenen laat doordringen omdat ik niet altijd even makkelijk omga met spannende scènes. Gelukkig heb ik daar de armen van Wietse voor: lekker veilig verscholen bij mijn vriend 😉

Hoe diep ga jij op in het verhaal?

Sofie

Hoi, ik ben Sofie van Sproetjespost. Ik ben doof en gek op taal. Als taalliefhebber was het oprichten van Sproetjespost een logisch vervolg. Het online plaatsen van artikelen zie ik als een vorm van digitale post, in combinatie met mijn sproetjes kwam ik zo uit op de naam van mijn blog. Op Sproetjespost vind je mijn liefde voor het schrijven terug. De artikelen worden verdeeld onder vier pijlers: Persoonlijk, Lifestyle, Mindfulness en Deafinitely. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.