Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
30 jan.

Het einde is in zicht!

Onder Studie met 0 reacties

Met nog maar één mondeling te gaan is het einde van de schoolperiode echt afgelopen. Dan heb ik anderhalf jaar lessen gevolgd aan het Noorderpoortcollege. Met saaie uren, met leuke uren en leerzame uren. Vandaag heb ik mijn allerlaatste verslag ingeleverd, het wachten is nu dus op de cijfers. Toch wel spannend hoewel ik wel voldoendes verwacht 😉

Een nieuwe periode

Ik heb nog één schoolperiode te gaan, maar deze vindt niet binnen het schoolgebouw plaats. Tijd voor stage! 12 februari begin ik met mijn stage in Leeuwarden. Ontzettend fijn is dat ik twee á drie dagen daarna de sleutel ontvang van ons nieuwe huisje. Dat betekent eigenlijk dat ik maar twee á drie dagen met de trein moet gaan pendelen tussen Groningen en Leeuwarden. Heerlijk is dat!

Ik vind het ook echt wel leuk om te starten met mijn stage, omdat dit toch even heel wat anders is dan wat je leert tijdens de lessen op het Noorderpoortcollege. Nu ga je echt de praktijk in en ga je veel samenwerken met collega’s. Een uitdaging is overigens het Fries leren lezen, hoewel ik hier al wel een boekje heb van de Grutte Freonlike Reus, blijft het lastig. Ik ga de komende twee weken het boekje echt even doorlezen, zodat ik meer en meer Fries leer kennen. Haha.

Wat overigens ook leuk is om te vermelden is dat ik een combi-stage mag doen. Ik ben namelijk ook aangenomen voor het werken in de bediening bij Het Talenpaviljoen (wat als onderdeel van de Culturele Hoofdstad 2018 wordt georganiseerd). De uren die ik hier maak mag ik tijdens mijn stageperiode meenemen in mijn urenoverzicht. Dit komt omdat ik vanuit Afûk, mijn stagelocatie, me ook bezig ga houden met Het Talenpaviljoen. Namelijk een communicatieplan schrijven en dit uitvoeren. Joehoeeeee!


Reacties

Er zijn nog geen reacties.