Ieder jaar op 14 februari is het weer zover. Valentijnsdag! Nu is het zo dat mijn vriend en ik dit niet heel uitgebreid vieren. Wel vinden we vanaf het begin af aan leuk om dan in ieder geval ‘s avonds samen te zijn. Om een gezellige avond te hebben met z’n tweetjes. Het is toch een tijd waarin je extra liefde kunt geven, hoewel ik dat natuurlijk ook op andere dagen doe.

Ik weet het niet, maar het is een fijn gevoel om op Valentijnsdag toch net extra aandacht te geven aan elkaar. Voor ons is Valentijnsdag ook een beetje ‘speciaal’. Vorig jaar mochten we tijdens Valentijnsdag onze sleutels ophalen van ons huisje waar we nu dus een jaar wonen (of… een jaar min een klusweek 😉 ). Dat maakt natuurlijk dat je dan toch ook nog wat extra’s te vieren hebt.

Dit jaar besef ik me voor het eerst dat ik ook te werken heb aan liefde voor mezelf. Zelfliefde dus. Ik merk vanaf het begin van mijn yoga-avontuur al dat ik veel kan winnen op het gebied van liefde voor mezelf en het zorgen voor mezelf. Vandaag ligt mijn focus dan ook niet alleen op mijn liefde voor Wietse. Vandaag let ik extra goed op mezelf en zo creëer ik liefde voor mijn eigen -ik-.

Ik ben namelijk blij met mezelf, maar weet ook dat ik veel over mezelf kan leren. Dat is mijn streven voor dit jaar: toch nog een wat betere -ik- worden, zodat ik extra blij zal worden met mezelf. Dat is een cadeautje wat ik vandaag aan mezelf ga geven.

Denk jij vandaag ook aan een speciaal iemand? En… geef jij vandaag ook wat liefde aan jezelf? Echt doen, want dat verdien je <3