Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Het ultieme kerstgevoel: lichtjes, films en het samenzijn

Het woord december alleen al levert mij het begin van het ultieme kerstgevoel op. Ook al is het nog geen december, het idee dat je bijna je hele huis mag versieren op een manier wat jou blij maakt vind ik zo ontzettend leuk. Daarnaast is het natuurlijk ook een periode waarin je onbeperkt kerstfilms mag gaan kijken, ook al herhaal je die continu. En films kijken doe je natuurlijk graag met dierbaren om je heen.

Ik ben echter al begonnen met het kijken van kerstfilms, omdat ik het gewoon niet kan laten. De lijst is lang en een maand kan kort zijn als je het druk hebt. Als je het niet druk hebt, kijk je na een week of drie gewoon weer de films die je al hebt gekeken. Ik kan alle kerstfilms eigenlijk wel eindeloos herhalen. Ik mis alleen de lichtjes en het samenzijn hierin, want Wietse is het er niet echt mee eens om nu al alle films te bekijken en het huis mag ook nog niet versierd worden 😛

Lichtjes, films en het samenzijn

Het ultieme kerstgevoel is voor mij dus lichtjes, films en het samenzijn. In welke volgorde dit gaat, maakt mij niet zo heel veel uit. Uiteindelijk gaat het om het geheel wat je ervaart. Ook dit jaar vieren we de Kerstdagen fijn samen met onze familie. Op de Eerste Kerstdag vieren we het bij mijn ouders. Op de Tweede Kerstdag vieren we het bij mijn schoonouders. Wat we op kerstavond doen, weten we nu nog niet. Misschien met z’n tweetjes, misschien gaan we alvast naar Groningen en blijven we er een nachtje logeren. Wat we in ieder geval wÊl doen, of wat ik tenminste wil, is All You Need Is Love Kerstspecial kijken. Sinds een paar jaar wordt dit goed ondertiteld, dus voor mij is het een feestje om de special te zien. Hoe mooi is het dat de stelletjes bij elkaar worden gebracht en hoe leuk doet Robert ten Brink dat? 😉

Hoe vier jij Kerst en wat is jouw ultieme kerstgevoel?

 

Sofie

Hoi, ik ben Sofie van Sproetjespost. Ik ben doof en gek op taal. Als taalliefhebber was het oprichten van Sproetjespost een logisch vervolg. Het online plaatsen van artikelen zie ik als een vorm van digitale post, in combinatie met mijn sproetjes kwam ik zo uit op de naam van mijn blog. Op Sproetjespost vind je mijn liefde voor het schrijven terug. De artikelen worden verdeeld onder vier pijlers: Persoonlijk, Lifestyle, Mindfulness en Deafinitely. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.