30 nov.

HEBBEN: HP Sprocket fotoprinter

Tsja, als je mij kent, dan weet je ook dat ik af en toe behoorlijk hebberig kan worden van zoveel leuke spulletjes. Ik koop natuurlijk niet alles, maar af en toe mag ik van mezelf toch echt iets kopen en afgelopen week was het zover! En wat ben ik blij, want het is echt heel erg leuk om zoiets in huis te hebben. Brabbelen kan ik nu als de beste, maar je wilt natuurlijk weten waar ik het nou over heb. Nou… ik heb het dus over de HP Sprocket fotoprinter.

HP Sprocket fotoprinter

Dit is echt een hebbedingetje voor iedereen die het heerlijk vindt om herinneringen op ‘papier’ te bewaren. Ik heb mijn HP Sprocket gekocht zodat ik onder andere mijn Bullet Journal boekje op deze manier persoonlijker kan maken. Natuurlijk zal ik niet dagelijks een fotootje in mijn boekje plakken, maar het is toch erg leuk om het op deze manier mijn boekje helemaal eigen te maken.

Natuurlijk kun je ook de geprinte fotootjes uitdelen ter herinnering of ergens anders dan in je boekje plakken. Er zijn zoveel mogelijkheden: plak het op je laptop, plak het op een muurtje of een deur, geef het aan een ander zodat de ander deze herinnering kan bewaren etc. Hieronder zie je één van mijn voorbeelden die ik heb gemaakt in de HP Sprocket-app voordat ik de foto ging uitprinten. Het leuke aan deze app is dat je ook bijvoorbeeld tekst of kadertjes kunt gebruiken, dus je foto is eigenlijk nooit helemaal saai 🙂 Het fotootje wat trouwens uit je HP Sprocket komt is 5 x 7,5 cm groot. Of moet ik zeggen… klein?

Het enige is misschien wel dat de kwaliteit iets minder is dan de originele foto. De foto hierboven is gemaakt op een telefoon met goede kwaliteit. Als het uitgeprint is, is het iets minder. Maar ik vind dat zelf eigenlijk niet echt storend. Stiekem vind ik dat juist wel iets hebben als ik het zo in mijn Bullet Journal plak. Gelukkig maar natuurlijk! En hey: je kunt niet alles 100% perfectie hebben, hihi.

Ik had ook echt onwijs veel geluk omdat iemand anders mij een HP Sprocket had aangeboden, omdat ik zoveel twijfelde. Dat schreef ik namelijk in een Facebook-groep. En met de prijs die ik er voor heb moeten betalen was ik een stuk goedkoper uit dan wat de rest heeft betaald, volgens mij. Dus ik ben een blij mens! Een blij creatief mens. Ik weet wel wat ik met de foto’s ga doen, hihi. Het wachten is nu op een nieuw pakje papier. Dit zodat ik straks met Sinterklaas en met Kerst niet om de fotovelletjes verlegen zit, hihi.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.