Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
26 jan.

Huisbezichtiging: een nieuwe kans

Weet je nog dat ik vertelde dat we op de uitslag moesten wachten? Inmiddels is dé ‘beruchte’ dag geweest, namelijk woensdag. Die dag was ik gelukkig druk bezig, waardoor ik niet de hele tijd kon nadenken over de uitslag. Ik ging naar school, er moest boodschappen worden gehaald en veel ook (want Wietse was gisteren jarig, ja ja!) en er was een klein ‘ongelukje’…

Een ‘negatief’ mailtje

Het ongelukje betrof het buitensluiten van de auto door meneer… Hij dacht dat hij de autosleutels in zijn zak had zitten, maar dat was dus niet waar. En we reden in een ouderwetse auto waar je de deuren nog kunt dichtslaan met de deuren op slot, door aan de binnenkant de slot alvast in te drukken. OEPS! Uiteindelijk is alles goed gekomen, want mijn schoonvader is zo lief geweest om uit Leeuwarden te komen met de reservesleutel.

Maar goed. Jullie zitten natuurlijk te wachten op de uitslag. We hebben die middag een ‘negatief’ mailtje ontvangen waarin dus stond dat wij het helaas niet zijn geworden. BALEN! Maar het was een hele nette mail, nadat we hebben terug gemaild met de vraag naar de reden hebben we deze ook ontvangen. Ook zeer netjes afgehandeld, maar het feit blijft: Een dikke baalmoment!

Toch hebben we een klein lichtpuntje, want we hebben morgen weer een bezichtiging op de planning staan. En ook bij dit huis waren we de eersten die hebben gebeld. Zouden we na morgen eindelijk klaar zijn met het zoeken?


Reacties