Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
22 jan.

Huisbezichtiging: wachten op de uitslag

Afgelopen vrijdag mochten we voor de zoveelste keer weer een huisje komen bezichtigen. Spannend natuurlijk, maar nu zijn we eigenlijk wel klaar met onze zoektocht. We willen gewoon een leuk, schattig en fijn huisje om er in te kunnen wonen samen. We hebben inmiddels acht huisjes mogen bezichtigen, waarbij we het telkens niet zijn geworden. De ene keer speelt onze financiële situatie een rol, de andere keer ging de keuze naar beller nummer 1 en we hebben zelf ook een huisje geweigerd (want dat kan natuurlijk ook).

Wachten op de uitslag

Na de bezichtiging hebben we vrij snel een mailtje gestuurd waarin stond dat we het huisje heel erg graag willen betrekken. Nog even wat extra documenten toegevoegd en nu is het duimen. We duimen dus eigenlijk al sinds afgelopen vrijdag. Als het goed is wordt er vandaag een afspraak gemaakt, gezien er een makelaar tussenzit. Wij hebben afgelopen vrijdag de eigenaars niet gezien, maar de makelaar die ze in arm hebben genomen. Dus dan moet er een afspraak worden ingepland, en daarna gaan ze in gesprek.

De makelaar zei wel al dat hij hoopt uiterlijk woensdag de uitslag door te kunnen geven. En daar wachten we nu op. Alleen vinden wij natuurlijk dat het wachten zo heel lang is, maar wij begrijpen natuurlijk ook dat dat nu eenmaal moet 😉 Het huisje waar het om gaat is trouwens heerlijk knus, mooi centraal gelegen in Leeuwarden en heeft een hele fijne (smalle) keuken. Stiekem ben ik al een klein beetje aan het brainstormen hoe alles ingedeeld zou kunnen worden. Of dat slim is, is natuurlijk een ander verhaal, haha.

Spannend dus! Nog heel even afwachten en we weten meer. We blijven duimen. Duim jij even voor ons mee? Dat zouden we lief vinden.


Reacties