Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ik heb hem! De friemelkubus

De friemelkubus. Of je noemt hem fidget cube natuurlijk 😉 Wietse kocht laatst via Ebay een leuke verrassing. Eerst wist ik er niets van natuurlijk, maar het bleek om een friemelkubus te gaan. Ontzettend leuk en misschien helpt het onwijs tegen het nagelbijten! Alleen… Wietse bleek niet zo heel goed gelezen te hebben en bestelde in plaats van de friemelkubus zelf een bewaardoosje voor de kubus, haha. Inmiddels zijn we twee of drie weken verder en is de kubus zelf in huis!

Lekker friemelen!

Wietse heeft twee kubusjes besteld, omdat je maar nooit weet of de kwaliteit wel top was. Daarbij was hij ook niet heel duur (lang leve Ebay!) dus dat scheelt natuurlijk ook. We hebben eentje die wit met zwart is, de tweede kubus is zwart met (fel)groen. Deze kubus heb je natuurlijk al op de foto hierboven gezien!

De zwart met groene versie vond ik een ietwat vrolijkere versie en ik mocht kiezen. Al gaat hij de friemelkubus niet gebruiken. Hij wordt er helemaal gek van, zegt hij zelf, haha! Ik heb het kubusje donderdagavond best wel een hele lange avond in mijn handen gehad. Onbewust een beetje spelen. Op vrijdag stopte Wietse de kubus in mijn handen toen hij zag dat ik aan mijn nagels zat. Goede zet, Wietse!

Als ik nou slim ben, zorg ik er gewoon voor dat ik de kubus altijd bij me heb. Ik ben benieuwd wanneer ik de fidget cube ga gebruiken de komende tijd. Zal ik de kubus op school gebruiken of juist niet? En hoe werkt dat dan als ik thuis aan het stressen ben? Misschien wordt de kubus mijn nieuwste technologische vriend, maar misschien ook niet! Ik ga eens kijken hoe vaak ik hem ga gebruiken…

Sofie

Hoi, ik ben Sofie van Sproetjespost. Ik ben doof en gek op taal. Als taalliefhebber was het oprichten van Sproetjespost een logisch vervolg. Het online plaatsen van artikelen zie ik als een vorm van digitale post, in combinatie met mijn sproetjes kwam ik zo uit op de naam van mijn blog. Op Sproetjespost vind je mijn liefde voor het schrijven terug. De artikelen worden verdeeld onder vier pijlers: Persoonlijk, Lifestyle, Mindfulness en Deafinitely. Veel plezier!

2 thoughts on “Ik heb hem! De friemelkubus

    1. Nee het is geen puzzel, deze kubus gebruik je eigenlijk enkel om lekker te friemelen. Ik neem hem wel mee, de eerstvolgende keer dat we elkaar zien! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.