15 jun.

Ik wil leren vloggen, maar ergens houdt iets me tegen…

Als je YouTube opent, dan zie je duizenden vlogs voorbij komen. Enzo Knol is bijvoorbeeld één van de bekendste vloggers in Nederland. Volgens mij doet hij het hartstikke leuk want 100% volgen kan ik helaas niet. Maar aan zijn enthousiasme te zien zit dat volgens mij wel goed met zijn vlogs. Soms denk ik er zelf ook wel eens over na om te gaan vloggen met deze awesome Panasonic Lumix DMC-GF7 camera 🙂 Maar ergens houdt iets me tegen en ik weet niet wat.

Wat nou?

De ene keer denk ik dat het echt mega-veel werk is om alles te filmen en mooi in elkaar te zetten. Vergeet dan ook de ondertiteling niet want ik wil dat mijn filmpjes voor iedereen toegankelijk is. Aangezien ik in gebarentaal film, betekent dit ook dat ik de ondertiteling zelf moet maken en moet controleren of het klopt. Hallo vierkante ogen van het controleren en bewerken.

De andere keer denk ik dat ik veel te weinig leuke onderwerpen heb om erover te kunnen vloggen. Natuurlijk zal gebarentaal, de Dovenwereld, een van de belangrijkste onderwerpen zijn. Maar om nou iedere keer hetzelfde te gaan vertellen is natuurlijk ook niet zo leuk meer.

En soms vind ik mezelf niet al te mooi op de camera, waardoor ik een filmpje meerdere keren maak om tot conclusie te komen dat mijn eerste filmpje vaak toch wel de beste is. Of de tweede.

Kun jij mij helpen over de drempel heen te stappen om vaker filmpjes te maken voor mijn blog? Want volgens mij vinden alle lezers dit alleen maar leuk en soms ook heel interessant. Doen of niet? Helpen is lief 😉


Reacties

Er zijn nog geen reacties.