Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
13 aug.

Hoera, Internationale Linkshandigendag en ik ben terug!

Een mooie timing! Ik besloot al een tijdje terug om de eerste maandag na mijn vakantie- en kampavonturen een berichtje online te gooien. Laat het dan ook nog eens internationale linkshandigendag zijn, want ik ben zelf links. Klein feestje, want ik heb erg veel zin om weer met frisse moed aan de slag te gaan. Lekker berichten schrijven. Om van me af te schrijven of gewoon omdat delen ook erg leuk kan zijn. Taal is zeg maar echt mijn ding 😉

Oops, I did it again…

Het is trouwens niet de eerste keer dat ik een half jaar stil heb gelegen. Toen ik nog jonger was, heb ik meerdere malen een blog aangemaakt om vervolgens na een half jaartje weer weg te gooien. Dat wilde ik met Sproetjespost absoluut niet. Het is mijn naam geworden, mijn eigen plekje op internet. Ik heb niet voor niets ook nog een Instagram-account en een YouTube-kanaal met dezelfde naam. Mijn naam dus!

Daarom besloot ik de stilte in te lassen, overigens niet zonder reden. Het was niet dat ik niet wilde schrijven, het was vooral de drukte die me opeens parten deed spelen. Studie gaat bij mij voor, want bloggen doe ik voor plezier. Studeren moe(s)t, want ik wilde toch echt graag mijn diploma. Dat is dan ook de reden geweest waarom ik 28 maart voor het laatst iets heb gedeeld. Tot nu, want nu staat er weer een fris en fruitig bericht online.

Echter stond Sproetjespost niet he-le-maal stil. Op Instagram heb ik gewoon, zoals ik ben, foto’s gedeeld wat ik maar wilde delen. Maar omdat ik me wel kan voorstellen dat het ook erg fijn is om een update in woorden te lezen, vertel ik in het kort even wat er allemaal is gebeurd:

  • Zoals jullie wel al weten zijn Wietse en ik samen gaan wonen. Gaandeweg hebben we steeds meer ons plekje gevonden. Nu is mijn werkkamer zo goed als af, waardoor ik nu dan ook echt mijn eigen plek heb binnen onze gezamenlijke stekkie.
  • Verder is mijn stilte op de blog niet voor niets geweest, want ik ben geslaagd voor de studie Medewerker Marketing en Communicatie. YAY!
  • Niet alleen ben ik geslaagd voor mijn studie, ook ben ik mijn eigen bedrijf gestart met dank aan het traject wat ik in mijn laatste studiejaar heb mogen volgen. De Ondernemersacademie Groningen.
  • In april hebben we een nieuw huisgenootje opgehaald: Moos, ons poesje van toen precies 10 weekjes. Nu is ze alweer ruim 22 weken. Time flies!
  • In de zomervakantie zijn Wietse en ik heerlijk twee weken weg geweest, we gingen naar Frankrijk en verbleven in vijf verschillende Airbnb’s. Het was leuk om onze vakantie eens wat anders in te vullen.
  • Na ons Franse avontuur ben ik twee volle dagen thuis geweest. Daarna vertrok ik weer voor een weekje kamp! Ik ben voor de vierde jaar mee op theaterkamp van Stichting Jean Couprie Theaterfonds. Een vol weekje plezier met dove kinderen en een tof team met (dove) leiding.

En toen was het weer maandag 13 augustus 2018: Vandaag heb ik mijn taken voor mijn eigen bedrijf en voor Sproetjespost weer opgepakt. Eerlijk is eerlijk, ik moet zeggen dat het heerlijk is om weer te bloggen. Wie heeft mij gemist?


Reacties

Er zijn nog geen reacties.