2 aug.

Jullie krijgen een maandje rust van me ;)

Jullie krijgen een maandje rust van me 😉 Je zag het natuurlijk al aankomen, die knipoog. Jullie krijgen helemaal geen fulltime maandje rust van deze leuke blogger! Wel is het zo dat er de komende weken minder artikelen gepost worden en helaas geen vlogs. Dit komt omdat ik zaterdag op kamp ga als alles goed gaat/is. En dan is het een beetje moeilijk om blogartikelen te schrijven en te uploaden op deze wonderbaarlijke blog.

‘Als alles goed gaat’

Ik schreef zonet al: ik ga op kamp als alles goed gaat/is. Dit komt omdat ik voor alle zekerheid nog een MRI krijg morgen voor mijn knie. Vrijdag heb ik daarvan de uitslag, maar dan staat deze blogpost allang online. Wij denken overigens zelf, nu ik eindelijk een paar daagjes zonder krukken kan lopen in huis en buiten in de tuin, dat er verder geen andere afwijkingen gevonden zullen worden. But you will never know en daarom vind ik het ook goed dat de sportarts besloten heeft om een MRI te laten maken. Dat is dus morgen, ik heb niet het idee dat ik daarvoor moet vrezen. Sinds vandaag heb ik trouwens ook een brace om, nog heel erg wennen en ik heb geen flauw idee wat de sportarts gaat zeggen wat betreft mijn brace, maar het voelt in ieder geval redelijk goed. Dus kom maar op met het normale lopen 😀

Niet één week, maar drie!

Mocht ik op kamp gaan, dan ga ik trouwens zo ongeveer direct drie weken weg. Dus jullie zullen het ongeveer drie weken zonder mij moeten doen. Ik ga namelijk na een week kamp bijna direct door op vakantie met Wietse. Eerst nog een dagje/nachtje met de schoonfamilie op de zeilboot en daarna lekker door naar het zuiden. Ik ga er van genieten en heb er veel zin in. Een beetje kamperen en een beetje toeristisch zijn 🙂

Gelukkig kan ik jullie ook geruststellen met het feit dat jullie me niet helemaal hoeven te missen. Ik ga een paar artikelen vooruit schrijven waardoor ik hoop dat er in ieder geval twee, misschien drie blogartikelen online komen per week. En natuurlijk houd ik jullie zo nu en dan (wanneer er Wi-Fi is of voldoende 4G) op de hoogte met foto’s op Instagram. Volgen kan dus slim zijn, haha. Mocht ik nou trouwens niet op kamp mogen van de sportarts, dan kan ik nog meer doen voor mijn blog en komt er nog een vlog! Dan hoeven jullie me al bijna niet eens meer te missen 😉


Reacties