Mijn creativiteit is mijn ontspanning.

Al jaren wissel ik heel wat af als het gaat om het ontdekken van interesses en hobby’s, maar één ding blijft altijd: het schrijven. Zo heb ik weleens een poging gedaan tot het schrijven van een kinderboek, heb ik meerdere jaren blogs gehad die ik tot mijn spijt weer weggooide als het weer niet zo liep zoals ik had verwacht. Dit ben ik in de notendop: een perfectionist. 🙂

Soms hoef je niets meer te voelen dan liefde. Omdat ik doof ben, houd ik ervan om creaties te maken met mijn handen, dit in combinatie met wat het gebaar betekent. Dit is een eenvoudige: het laat een hart zien. Een hart vol liefde.

Kijk vooral ook op https://www.spiegelgeluk.nl/shop!
In mijn eigen winkeltje vind je leuke prints en meer!

Wil je iets unieks en iets bijzonders?
Neem dan contact met mij op! Ik help je graag.

De voorpootjes van Nala.