Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
20 jan.

Mijn eerste haakproject

Waar ik eerder (lees: lang geleden) wel eens geprobeerd heb om te haken, ben ik nu eindelijk echt mijn eerste haakproject gestart. Omdat ik nog niet teveel achter mijn laptop kan zitten staren, heb ik gekeken of ik het haken kon oppakken en dan echt met een projectje. En dat lukte! Het heeft trouwens wel eventjes geduurd, want ik kreeg het pakketje met Sinterklaas al, en nu ben ik ermee begonnen.

Haakproject 1: Een rendierhoofd

Tsja, als je het pakketje met Sinterklaas al kreeg en dus richting de kerst ging, dan spelen rendieren een grote rol 😉 Dus ik kreeg een schattig projectje in mijn handen waar ik nu mee bezig ben gegaan. Het hoofd van een rendier(tje). Het enige is nu wel dat als je naar de afbeelding kijkt en daarna naar mijn tot zo-verre rendiertje, dat het totaal niet op elkaar lijkt. Volgens mij ben ik nu meer een hondje aan het haken, hahaha!

Maar hey, ik ben hartstikke trots, want ik heb het maar mooi wel gedaan met verschillende technieken. Allemaal zelf, ja ja. Gelukkig bestaat internet trouwens en heel veel YouTube-filmpjes want anders was het me niet helemaal gelukt. Ook zie ik echt wel dat ik kleine fouten heb gemaakt hier en daar, maar dat vind ik voor mijn eerste haakproject, echt mijn allereerste, niet erg. Ik weet dat ik me heel goed heb gehouden aan de stappen die genoemd zijn (werkbeschrijving). Dus als dat gewoon lekker loopt, ga ik niet klagen.

Wie weet komt het straks uiteindelijk helemaal goed als ik ook twee geweien heb gehaakt en twee oortjes. Nog eventjes een dag of twee haken en mijn rendiertje is compleet. Wie haakt ook en heeft nog leuke werkbeschrijvingen voor me (klaar)liggen? 🙂


Reacties

Er zijn nog geen reacties.