Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mijn fijne thuiskantoor

Als thuismedewerker is het belangrijk dat je een plekje hebt waar je je kunt terugtrekken. Inmiddels kan ik zeggen dat ik een heel fijn plekje heb om er te kunnen werken. Het heeft wel even geduurd, want ik werkte al sinds mei 2017 vanuit huis als social media medewerker. Voordat we naar Leeuwarden gingen verhuizen, betekende werken voor mij altijd dat ik dit aan mijn (eet)tafel deed. Een tafel waar ik ook nog 1000 andere dingen wilde doen, maar vooral: daar waar ik ook moest eten.

Inmiddels zijn we alweer ruim een half jaar genesteld in het ‘nieuwe’ huis waar ik een eigen kamer heb om me er terug te kunnen trekken. Ik heb het niet gemist, maar ik moet toch zeggen dat ik er wel heel blij mee ben. Zo kan ik even lekker mijn eigen ding doen Ć©n ik hoef niet op te ruimen zodra we gaan eten. Ook wel erg fijn.

Van werk tot Netflix tot bullet journal

Zoals je ziet heb ik inmiddels ook een tweede computerscherm. Vaak switch ik, zeker als ik aan het werk ben, van taken en dus ook van computerprogramma’s. Op die manier kan ik toch veel sneller mijn werk doen. Ik had eerst nog getwijfeld, maar ben zo blij met de aanschaf. En soms gebruik ik mijn tweede scherm gewoon als een kleine bioscoopscherm: lang leve Netflix šŸ˜‰

Naast werken doe ik natuurlijk ook dingetjes waarvan ik kan genieten. EĆ©n van de voorbeelden hiervan is bloggen en bullet journallen. Het grote voordeel hiervan is ook weer dat ik de rommel soms achter me kan laten. Ik moet alleen zeggen… het nadeel van het hebben van zo’n ruimte is dat je de rommel toch wel snel laat opstapelen. Oeps. Maar goed. Al met al ben ik blij en heb ik een fijn kantoor(tje).

Ik ben benieuwd hoe jij je werk doet als je vanuit huis werkt. Let me know šŸ™‚

Sofie

Hoi, ik ben Sofie van Sproetjespost. Ik ben doof en gek op taal. Als taalliefhebber was het oprichten van Sproetjespost een logisch vervolg. Het online plaatsen van artikelen zie ik als een vorm van digitale post, in combinatie met mijn sproetjes kwam ik zo uit op de naam van mijn blog. Op Sproetjespost vind je mijn liefde voor het schrijven terug. De artikelen worden verdeeld onder vier pijlers: Persoonlijk, Lifestyle, Mindfulness en Deafinitely. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.