10 aug.

Mijn nieuwe tas is awesome!

Oke. Eerst even een ‘sorry mam, sorry pap’ want ik ben namelijk een tassenfanaat. En als ik nu kom aanzetten met een blogartikel dat overduidelijk over een nieuwe tas gaat, weten zij weer hoe laat het is. Wietse, mijn vriend, trouwens ook hoor, haha. Maar goed. Ik heb dus een nieuwe tas en die is echt ontzettend leuk, awesome, cute en meer.

Happy me!

Ik kocht deze tas niet zomaar hoor, ik had namelijk een tas waar een jaar garantie op zat. Een van de hengsels is losgegaan en de stiksel zat ook echt niet goed vast. Ik ging dus terug naar de winkel om te zeggen dat ik de tas terug wilde brengen. Zij pakte vervolgens een nieuwe (dezelfde) tas. Ik heb toen gevraagd of het ook goed was als ik een andere tas mocht uitzoeken. Dat mocht.

Een nieuwe tas uitzoeken vind ik altijd zo leuk, maar ook wel lastig. Dit keer wilde ik namelijk toch een rugzak in plaats van een schoudertas. Ook voor school. Ik heb namelijk gemerkt dat een rugzak toch veel makkelijker is (goh!). Dus mijn eis was: er moet makkelijk een laptop in passen en het liefst wil ik dan ook meteen een rugzak dat er niet gelijk uitziet als een day-backpack. En dat is gelukt.

De tas die je op de foto ziet hierboven is dus mijn nieuwe tas geworden. Gewoon een hele leuke tas met een leuke print (ik had toen ik hem kocht nog niet eens door dat de witte ‘vlekken’ ijsbeertjes waren, haha. Geweldig). Er past met gemak een laptop in, maar ik kan met deze rugtas ook gewoon heel makkelijk een weekendje weg zonder dat ik vier tassen mee moet nemen of een grote koffer. Ook wel ideaal, aangezien ik iedere weekend naar Leeuwarden ga en dan toch echt wel zo nu en dan weer dingen mee moet nemen wat niet in de schoudertas had gepast. Ik ben er dus blij mee!


Reacties