Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mijn nieuwe trots: SpeciTaal

18-6-2018 was de dag dat ik een afspraak had bij Kamer van Koophandel. Een spannend uurtje, want door deze afspraak werd mijn droom een feit: ik mag mezelf een ondernemer noemen, want ik heb een eigen onderneming: SpeciTaal! En dat is zo mooi, zo gaaf en zo spannend. Al eerder vertelde ik dat ik meedeed aan de Ondernemersacademie Groningen. Dat ik dankzij hun georganiseerde workshops over het ondernemen en de aspecten daaromheen veel geleerd heb over het ondernemen en over het hebben van een eigen bedrijf.

Mijn bedrijf: SpeciTaal

Direct na het inschrijven heb ik mijn bedrijfswebsite online gezet en mijn Facebookpagina geopend. De eerste reacties kreeg ik eerder al via WhatsApp, van vrienden en wat familieleden die al van het idee afwisten en van het opzetten daarvan. Maar ook nieuwe reacties, eentje van Goals On Heels bijvoorbeeld, maakten me blij.

Nu zijn we alweer enkele maanden verder en bestaat mijn bedrijf sinds eergisteren alweer twee maanden. De time flies, echt heel erg veel heb ik nog niet gedaan. Maar dat komt natuurlijk ook doordat ik lekker op vakantie ben gegaan. Totaal niet erg, want nu kregen de mensen wel alvast de kans om te kijken wie en wat SpeciTaal nou is. Nu begint alles weer rustiger te worden en zijn de eerste schooldagen alweer van start gegaan. Ook ik ben weer bezig: de eerste reclame-materialen zijn besteld. Visitekaartjes, stickers, roll-up banner en ik ga nog kijken voor een mooi t-shirt.

Soms denk ik: poeh, wat moet er ge├»nvesteerd worden… Maar hopelijk betaalt dit zich straks allemaal terug!

Dan is het nu tijd om te focussen op mijn eerste klant. Houdoe!

Sofie

Hoi, ik ben Sofie van Sproetjespost. Ik ben doof en gek op taal. Als taalliefhebber was het oprichten van Sproetjespost een logisch vervolg. Het online plaatsen van artikelen zie ik als een vorm van digitale post, in combinatie met mijn sproetjes kwam ik zo uit op de naam van mijn blog. Op Sproetjespost vind je mijn liefde voor het schrijven terug. De artikelen worden verdeeld onder vier pijlers: Persoonlijk, Lifestyle, Mindfulness en Deafinitely. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.