19 dec.

Mijn vlog in een HOORCOLLEGE!

Ik zat net rustig op de bank een aflevering Hunted te kijken die we gisteren hebben moeten missen. Na een spannende slotfinale keek ik even op mijn telefoon, voordat we zo gaan eten (omdat ik een leuke avond tegemoet ga met de medestudenten van de Ondernemersacademie Groningen). Op WhatsApp kwamen wat enkele berichten binnen waarvan eentje met ‘Zie ik je opeens in hoorcollege!!!!!!!‘… Wat blijkt nu?

Mijn vlog in een hoorcollege

De tolk-in-opleiding, Naddy Tolkt volgt op dit moment een hoorcollege van het vak logopedie en ze hebben blijkbaar één van mijn vlogs, mijn eerste vlog die ik heb gepubliceerd op YouTube, gebruikt als onderdeel van hun hoorcollege. Mijn eerste vlog ging over dat ik doof ben en dat ik een Cochleair Implantaat had. Hierin vertelde ik hoe een CI onder andere werkte. Blijkbaar was dit dus interessant om het te gebruiken voor de studenten die het vak logopedie volgden.

Mijn eerste reactie? ‘Wooooooow!!!! Oh wauw. Dat had ik dus niet verwacht!‘. Er is niet gevraagd of het mocht (wat ook niet hoeft, omdat het filmpje openbaar is gedeeld), dus ik weet er echt helemaal niets vanaf. Ik had dit ook totaal niet verwacht, dat een heuse opleiding een vlog van mij gebruikt om het een en ander uit te leggen. Dat maakt het wel een echte verrassing, ik heb dan nu ook echt een smile van oor tot oor, haha.

Ik vind het eigenlijk ontzettend gaaf dat ik nu weet dat de Hogeschool Utrecht mijn kanaal kent. Hoe diegene erachter is gekomen, weet ik niet. Ik weet ook niet eens wie diegene is. Ik zou het hartstikke leuk vinden om in contact te komen met hem of haar, want wie weet kan ik meerdere interessante én informatieve filmpjes maken die nuttig kunnen zijn voor (diverse) opleidingen. Dat zou ik heel mooi en vooral heel leuk vinden 🙂


Reacties