Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
7 jan.

Mooie lange nagels

Gelakt met ‘Tropical’ (nr. 69) – Etos huismerk.

Het is eindelijk weer zover: ik kan mijn nagels weer met de rest van de wereld delen en weet je waarom? Ik heb weer mooie lange nagels. Ik heb natuurlijk zelf moeten sparen en ze moeten verzorgen, maar ik heb wel een hele fijne hulp gehad hiervoor. Met dank aan mijn boyfriend heb ik deze lange nagels nu en omdat ik weet dat het soms erg moeilijk is om te stoppen, vertel ik nu mijn methode. Of eigenlijk… zijn methode!

Mooie lange nagels door middel van kruisjes zetten

Je leest het al. Ik heb mijn mooie lange nagels gekregen doordat ik iedere dag een kruisje moest zetten. Rood als ik gebeten had. Groen als ik de dag nagelbijt-vrij ben doorgekomen. Maar het is niet alleen maar kruisjes zetten. Elk aantal kruisjes had een beloning.

Beloningen die Wietse heeft bedacht.

Natuurlijk kun je alle beloningen vervangen door ander soort beloningen, maar wat mij vooral helpt is dat er ook ‘straffen’ staan opgeschreven. Dingen die ik dus eigenlijk niet wil verdienen en dat kan alleen als ik geen rode kruisjes hoef te zetten. Zoals je op de foto hierboven ziet heb ik al een keer een beloning verdiend, ik heb gekozen om 50 groene kruisjes om te zetten in een beloning: een romantisch diner thuis all-in met cadeautje en verwenpakket (klein). Na iedere beloning die je inzet staat het aantal kruisjes trouwens wel weer op nul, zodat Wietse niet blut raakt of nog erger: ik als ik constant rode kruisjes had moeten invullen.

Groene vakjes met rode stipjes betekent trouwens dat ik dit cadeau heb gekregen. We zijn (of eigenlijk… ik ben) namelijk 11 oktober begonnen met het schema. Maar eigenlijk heb ik dus tot en met 10 oktober ook al gebeten. Toch vond Wietse het beter om positief te beginnen 😉 Op dit moment ga ik denk ik strijden voor 100 groene kruisjes, de grootste beloning die er is, volgens het schema.

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.