Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
24 okt.

Muesli is weer op pad…

Muesli is weer vermist. Dit keer vinden we het bijzonder, vreemd en raar. Gisteren, maandag dus, zijn we thuisgekomen na een weekendje Leeuwarden. Zoals altijd, zoals iedere week. Maar dit keer was er geen miauw. Geen welkomstwoord van Muesli. En dat klopt niet. Muesli gaat nooit verder dan het balkon, omdat ze weet dat ze dan het huis niet meer binnen komt (als ze van het balkon af springt). Ook is ze vaak gewoon slapend thuis te vinden. Of ze zit miauwend voor de deur omdat ze ons hoort op de trap.

Muesli is gewoon weg…

En dat voelt zo naar. Het huis is leeg. Nou ja, het huis voelt leeg aan. Haar voerbakje zit vol. Haar kattenbak is schoon. Op twee drolletjes na, wat we meteen hebben uitgeschept. Voor ons is dit een constatering dat Muesli waarschijnlijk sinds vrijdagavond of zaterdagochtend weg is. De kans dat ze vrijdag al is weggelopen, is groot.

Het eerste wat we beiden dachten was het feit dat ze geen GPS-tracker om had, waar ik jullie laatst al over vertelde. Maar thuis, hier in Groningen, hoeft dat gewoon niet. Ze gaat nooit van het balkon. Tot afgelopen weekend… Gisteren, maar ook vandaag zijn we een (groot) blokje om geweest. Allemaal in de hoop dat we Muesli vinden of dat we haar in ieder geval zien. Dat we weten waar ze zit. Maar helaas geen enkel spoor.

Nu hebben we een A4-flyer uitgeprint en gelamineerd op de deur geplakt. Zodat iedere voorbijganger weet wat er speelt en zodat iedere postbode er rekening mee kan houden. Want het is onbegonnen werk om hier alle deuren langs te gaan. Alleen ons blok al telt zo’n 150 tot 300 deuren als we zo snel rekenen, echter wonen we tussen twee parken/parkjes in, waardoor het werk ons onmogelijk wordt gemaakt. We kunnen niet overal gaan flyeren en dat gevoel is rot.

We willen Muesli terug. Of er iets van over horen zodat we weten hoe het allemaal zit. Wij zijn ongerust en verdrietig. Hoe moeilijk het ook is, we hebben wel gezegd ook leuke dingen te blijven doen deze vakantie. Want anders trekken we onszelf alleen maar dieper de put in. We hebben wel al enkele afspraken met elkaar gemaakt wat betreft Muesli. Maar meer dan dat kunnen we niet doen. We blijven gewoon hopen. Hoop je mee?


Reacties

Er zijn nog geen reacties.