Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Muziekvertolking: Away In A Manger – Love To Sing

Omdat het bijna Kerst is, heb ik voor jullie een heel mooi liedje vertaald. Ik vond het plots een goed idee en ik was verbaasd dat het snel gelukt was. Vier takes waren er dit keer maar voor nodig. Check it out, right now.

Ook nu hoor ik graag jullie reacties. Let me know. Merry Christmas!

Sofie

Hoi, ik ben Sofie van Sproetjespost. Ik ben doof en gek op taal. Als taalliefhebber was het oprichten van Sproetjespost een logisch vervolg. Het online plaatsen van artikelen zie ik als een vorm van digitale post, in combinatie met mijn sproetjes kwam ik zo uit op de naam van mijn blog. Op Sproetjespost vind je mijn liefde voor het schrijven terug. De artikelen worden verdeeld onder vier pijlers: Persoonlijk, Lifestyle, Mindfulness en Deafinitely. Veel plezier!

12 thoughts on “Muziekvertolking: Away In A Manger – Love To Sing

      1. Wat een leuke reactie, Cor. Heel fijn. Bedankt! Fijn dat het rustige tempo je ook aanspreekt πŸ™‚ Hopelijk heb je fijne Kerstdagen gehad, ook ik wens jou een mooi nieuw jaar toe. Groetjes, Sofie

    1. Lief, dank je wel Anne. Het was ook heel mooi om dit te vertalen. Zat er helemaal in, haha. En nu speelt het liedje constant af in mijn hoofd, hihi. Fijne Feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.