Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nationale Voorleesdagen 2018: Iedereen Is Welkom!

Ja ja, ieder jaar hebben we nationale voorleesdagen en dit jaar doe ik mee! Hoe? Nou. Gewoon. Door een vlog te maken waarin ik kort uitleg waarom het belangrijk is dat we zulke dagen hebben. En daarna lees ik jullie een (lief) boekje voor. In mijn vlog zeg ik wel heel leuk dat het een kort filmpje is, maar uiteindelijk duurt het dit keer zo’n 12 minuten. Alles voor het goede doel!

Iedereen Is Welkom!

Ik hoop dat jullie je beseffen hoe belangrijk het kan zijn dat je voorgelezen wordt. Ik hoop daarom ook van harte dat jullie, lieve lezers,  vroeger allemaal zijn voorgelezen en dat jullie dit ook voort blijven zetten in de toekomst. De nationale voorleesdagen is dit jaar van 24 januari tot 3 februari, geven jullie de komende dagen hier ook aandacht aan?

Sofie

Hoi, ik ben Sofie van Sproetjespost. Ik ben doof en gek op taal. Als taalliefhebber was het oprichten van Sproetjespost een logisch vervolg. Het online plaatsen van artikelen zie ik als een vorm van digitale post, in combinatie met mijn sproetjes kwam ik zo uit op de naam van mijn blog. Op Sproetjespost vind je mijn liefde voor het schrijven terug. De artikelen worden verdeeld onder vier pijlers: Persoonlijk, Lifestyle, Mindfulness en Deafinitely. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.