6 jun.

Nieuwe serieverslaving: Gilmore Girls!

Is een serieverslaving wel gezond? Ach ja, in ieder geval kijk ik het niet non-stop maar vind ik het wel heerlijk om series te volgen. Nu ik alweer een klein tijdje weer helemaal bij ben met Pretty Little Liars (voor de tweede keer), vond ik het toch tijd worden voor een nieuwe serie. Series zoals Grey’s Anatomy en Desperate Housewives, heerlijk en dramatisch. Daar houd ik toch wel een beetje van, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat het goed gemaakt is. Wat is mijn nieuwe serieverslaving?

Girlmore Girls

Ik wist al een lange tijd af van de serie Gilmore Girls, maar ik was er nooit aan begonnen. De ene keer kwam dat omdat ik al bezig was met een serie, de andere keer kwam dat gewoon omdat ik geen zin had in een nieuwe serie enzovoort. Een klein tijdje geleden wilde ik toch weer een nieuwe serie volgen, ik opende Netflix, ik pakte Gilmore Girls en de eerste aflevering vloog er doorheen. De ‘sfeer’ uit de latere (losse) afleveringen die ik wel eens heb gekeken herkende ik direct terug. Tsja. Dan begint de nieuwe serieverslaving wel heel snel te komen.

Op dit moment ben ik (gelukkig) nog rustig bij seizoen 1, in het weekend kijk ik ongeveer 1 aflevering en doordeweeks ook zo ongeveer. Ik kijk dan ook niet altijd de hele aflevering in één keer, maar doe dit in losse stukjes. Dat komt ook omdat ik bezig moet zijn voor school en andere dingen zijn nou eenmaal ook leuk. Daarnaast is bingewatchen niet meer zo mijn ding, vroeger keek ik wel eens gewoon meerdere afleveringen achter elkaar en was ik soms de hele middag kwijt, haha! Volgens mij ben ik hier gelukkig ook niet echt de enige in (vroeger of nu).

Toch vrees ik dat de seizoenen er snel doorheen zullen gaan als het zomervakantie is. Dan heb je namelijk nog meer vrije tijd en kun je dus nog meer genieten van een nieuwe serie.

Enne… aangezien mijn vriend heel goed is in uitslapen, kan het zomaar zo zijn dat ik één of twee afleveringen ‘s morgens lekker in bed kijk terwijl ik soms ook met een schuin oog naar mijn vriend ga kijken, haha. Heerlijk vooruitzicht 😉 Welke series zou ik nog meer moeten volgen volgens jou?


Reacties

Er zijn nog geen reacties.