4 jun.

Nivea zonnebrandspray, yes or no?

Foto van RGBstock

Vorig weekend was het Hemelvaart en dus hadden we een heerlijk lang weekend. De zon scheen volop en de temperaturen stegen. Als je een blond meisje bent en duizend sproetjes hebt zoals ik, dan weet je ook dat je elke keer moet insmeren wanneer de zon volop schijnt. Nu moet ik natuurlijk zeggen dat ik dat nou, zo eigenwijs als ik ben, niet altijd doe. Maar als ik me ga insmeren, dan doe ik het ook goed. Omdat de zonnebrand die ik altijd gebruik toen op was, moest ik dus in geval van ‘nood’ een andere zonnebrandcrème halen. Ik kocht toen de Nivea zonnebrandspray.

Nivea zonnebrandspray. Yes or no?

Ik heb de spray gekocht omdat me dat behoorlijk handig leek. Geen gedoe met het insmeren, gewoon even sprayen en klaar is Sofie. Niets was minder waar, helaas pindakaas. Voor mij is deze zonnebrandspray een dikke NO en wel om de volgende redenen:

#1 Binnen iets meer dan twee dagen was de bus leeg, ik heb hiermee ook mijn vriend zo nu en dan een beetje ingesprayd omdat hij ook eigenwijs is 😉 (noot: hij wordt wel heel goed bruin, ook zonder te smeren. Maar als ik me moet insmeren, vind ik dat hij dat ook moet doen)

#2 Ik was, ondanks het sprayen, alsnog verbrand. En niet zo’n beetje ook. Nee, deze dame hier was gewoon bijna van top tot teen verbrand (nou ja… vooral mijn armen en mijn benen waren vervelend rood).

#3 Zo’n spray is heel erg duur als je ziet hoe lang je er mee kunt doen. Ik kocht dit in de aanbieding omdat de temperaturen flink stegen, maar zonder de aanbieding had deze spray zo’n 18 euro gekost. 18(!!!) euro! Belachelijk duur voor maar twee dagen gebruik.

Dus nee, deze Nivea zonnebrandspray koop ik nooit meer. Ik herhaal: nooit meer! Heb jij ook wel eens een mega miskoop gedaan waarvan je van te voren dacht dat het wel een heel handig iets kon zijn? Let me know, want dan voel ik me daarna iets minder ‘blunder-ig’ en blond, haha.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.