Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Over een maand jarig

Ik dacht dat het nog maar een week of twee geleden was dat we het nieuwe jaar vierden, maar de eerste maand is gewoon alweer voorbij gevlogen. Het is februari, whaaa. Want februari betekent maand twee en in maand drie ben ik jarig. Het duurt dus nog maar één maand voordat ik weer een jaar ouder ben. Waar is de tijd gebleven? Omdat ik over een maand jarig ben, ga ik maar eens nadenken wat ik eigenlijk wil voor mijn verjaardag. Behalve noodgedwongen een ‘halve Sarah’ zijn, haha.

Het duurt nog maar een maand voordat ik de ‘halve Sarah’ ga bereiken. Jarig zijn betekent een (klein of groot) feestje houden. En als je dan een feestje geeft, krijg je bijna altijd de volgende vraag: ‘Ja, wat wil je eigenlijk voor je verjaardag?’ Tsja, laat ik daar nu maar alvast over na gaan denken, want als ik pas in de laatste week ga nadenken, dan weet ik zo snel niets te verzinnen. En ieder jaar is het weer hetzelfde, ik weet eigenlijk niet echt meer wat ik dolgraag zou willen hebben. En toch heb ik nu een heel klein lijstje wat ik misschien wel zou willen. Puur omdat het leuk of handig is.

Mijn lijstje met wish-cadeautjes

 • Een A5-bewaarmap voor mijn nieuwe hobby: handlettering (daar gaat mijn volgende blogartikel over!)
  • Ik heb een aantal leuke kaarten gemaakt, maar die wil ik liever niet los in een doos o.i.d. bewaren. Een A5-bewaarmap zou dan ideaal zijn, gok ik zo maar eens. Mét combi-insteekhoezen voor A6 vellen (dus een dubbele insteekplek in één ‘hoes’, snap je me nog? 😛 Ik weet niet eens of dat bestaat, maar dat terzijde haha.
 • Losse (lekkere, uiteraard!) thee in zo’n schattig leuk weck-potje
  • Wietse en ik gaan een heuse koffie-thee tentje voor onszelf beginnen! (Just kidding! Meneer W. is begonnen met het bewaren van koffie in leuke weck-potjes en omdat ik nou eenmaal geen koffie lust (nog niet?), dacht ik: dan doe ik dat gezellig met thee, hoe leuk zal dat straks ogen in de keuken 😉 )
 • Iets waarmee ik mijn #projectnagelskrijgen tot een succesvol project kan maken
  • Want stoppen met nagelbijten is moeilijk 🙁 Mweeeh!
 • Een leuk spelletje (wat makkelijk mee te nemen is)
  • zodat Wietse en ik elkaar regelmatig kunnen uitdagen met een potje winnen of verliezen (gnagna)
 • ……

Oké. Dit heb ik dus tot zover. We gaan het zien, ik laat me gewoon lekker verrassen denk ik. Want als ik erover ga nadenken, wordt het misschien wel heel erg moeilijk om echt een lang lijstje te maken.

Vroeger was alles makkelijk. Dan stond er gewoon een pop, pakje kleurstiften, een kleurboek, een leuk leesboek en dergelijke op je verlanglijstje. Nu… nu word ik oud 😛

Sofie

Hoi, ik ben Sofie van Sproetjespost. Ik ben doof en gek op taal. Als taalliefhebber was het oprichten van Sproetjespost een logisch vervolg. Het online plaatsen van artikelen zie ik als een vorm van digitale post, in combinatie met mijn sproetjes kwam ik zo uit op de naam van mijn blog. Op Sproetjespost vind je mijn liefde voor het schrijven terug. De artikelen worden verdeeld onder vier pijlers: Persoonlijk, Lifestyle, Mindfulness en Deafinitely. Veel plezier!

2 thoughts on “Over een maand jarig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.