Vind jouw geluk!

Weet jij jouw eigen kern te vinden in het dagelijks leven en in jouw wensen, dromen en verlangens? Ik ben ervan overtuigd dat iedereen hierin het geluk kan vinden, door terug te gaan naar de basis van jouw eigen ik. Onbewust weet je al welke stappen je moet zetten. Het enige wat je nu nog mag doen is (weer) te vertrouwen op jezelf en daar help ik je graag bij.

Wie ben ik?

Hoi! Mijn naam is Sofie Helleman. Een Groningse in hart en nieren, maar inmiddels groeit er ook een pompeblêd in mijn hart. In 2018 ben ik samen gaan wonen met mijn vriend in Leeuwarden.

Al jaren ben ik afwisselend eigenwijs en wijs. Gelukkig ben ik meer: daartussenin heb ik onder andere mijn perfectionisme, doorzettingsvermogen, plezier en vertrouwen kunnen vormen.

Tegenslagen hebben ontwikkelingen gestimuleerd, ook al had ik de pijn en het verdriet nooit willen voelen. Ik heb regelmatig gedacht of het leven niet eenvoudiger gemaakt kon worden. Nu ik terugkijk, weet ik dat ik gevormd ben door alle emoties die er zijn. Juist de complexiteit maakt het divers. Juist het complexe in het leven zorgt ervoor dat je uniek bent in jouw kunnen, willen en dromen. En daarom is geluk uniek.

Ervaar jij tegenslagen die je los wilt laten? Voel jij je geroepen om jouw eigen geluk te leren kennen, te voelen en omarmen? Lees dan vooral verder. Ik neem je mee op drie verschillende manieren om jouw geluk te vinden.

EIGEN WIJZE

Je ontdekt het liefst op jouw eigen manier hoe je om moet gaan met de citroenen die het leven jou biedt.

EIGENWIJS

Je kiest jouw eigen pad uit waarin jij jouw avonturen laat ontstaan, vallen en weer opstaan is jou niet onbekend.

WIJS

Je vindt het heerlijk om iets nieuws te ontdekken om zo te kijken of iets goed bij je past in het dagelijks leven.

PLUS IN ZICHT

Wat kun je BINNENKORT verwachten?

  • Een programma van zeven weken.
  • Stap voor stap, week voor week.
  • Elke week een nieuwe opdracht.
  • Inclusief onbeperkt vragen stellen.
  • Op jouw tempo en op jouw manier.

Met behulp van deze unieke methode neem ik jou bij de hand in jouw eigen reis naar geluk!

Reis jij af naar jouw geluk?

Er zijn verschillende redenen om niet te starten, maar wat als je nooit begint?!